LOG IND     UDSKRIV     SEND

>

Aktuelle arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Faglige artikler

FM Update


FORSIDE

DFM NETVÆRKS ÅRSKONFERENCE

AKTUELLE ARRANGEMENTER

DRIFTSHERREPRISEN

BLIV MEDLEM AF DFM NETVÆRK

OM DFM NETVÆRK

ARTIKLER

DFM NETVÆRKS STÅENDE UDVALG

DFM NETVÆRKS ARBEJDSUDVALG

NETVÆRK I NETVÆRKET

SKEMAOVERSIGT FOR KØBERE AF IT SYSTEMER TIL FM

OM FM - FACILITIES MANAGEMENT

FM - LITTERATUR

FM EFTERUDDANNELSE

15% PÅ IKT-LEDERUDDANNELSEN TIL ALLE MEDLEMMER

AMU KURSER TIL TEKNISKE SERVICE MEDARBEJDERE

DFM BENCHMARKING

KONTAKT

KUN FOR MEDLEMMER AF DFM NETVÆRKAMU kurser til tekniske service medarbejdere

AMU-kurser for FM ansatte
DFM netværk tilbyder nu samarbejde med Niels Brock FM kurser under de økonomisk attraktive AMU-regler. Det er første gang, at der udbydes kurser målrettet FM medarbejdere i AMU regi, og vi håber, at det vil føre til at også medarbejdere uden ledelsesansvar kan blive fagligt opdateret og på en enkel og attraktiv måde kan få værktøjer til at udvikle sig i deres hverdag.

I første omgang udbydes fire AMU kurser, der giver en helt grundlæggende forståelse for problemstillinger, som vi har erfaret at medarbejdere uden ledelsesansvar har brug for at kunne håndtere. Det er altså kurser for de medarbejdere, der møder brugerne direkte i øjenhøjde.

Håndtering af virksomhedens kontrakter, hvor du et grundlæggende niveau lærer at håndtere kontrakter med leverandører af f.eks. kopimaskiner eller rengøring.

Kommunikation og konflikthåndtering, hvor du lærer hvordan man kommunikerer professionelt i dagligdagen og håndterer de konflikter, der altid kan opstå mellem brugere, kolleger, patienter m.v. Læs mere her.

Samarbejde i grupper i virksomheder, hvor du lærer at styrke de processer, der øger samarbejdet i organisationen, og som bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Grundlæggende regnskab/økonomi, hvor du lærer de grundlæggende principper bag god regnskabsføring og bliver ført ind i , hvordan du konterer korrekt, beregner afskrivninger og opgør tab eller gevinst.


Læs mere her

Bliv IKT-leder

Byggeriets Ledelsescenter tilbyder Danmarks førende IKT- lederuddannelse til det professionelle byggeri med 15% rabat til DFM Netværks medlemmer.


Læs mere her


DFM netværk - Borupvang 3 - DK-2750 Ballerup - Email: dfm@dfm-net.dk - Telefon: + 45 31 38 01 98