Faciliteter der styrker performance og kampkraften

FM er over det seneste årti rykket fra at være et spørgsmål om at drive sine bygninger, kantiner, rengøring osv. billigst muligt, til også at være et spørgsmål om, hvordan man skaber det bedste rum for arbejde, tiltrækker de rigtige medarbejdere, og sikrer at de kan gøre deres bedste – som enkeltpersoner eller i teams. FM er blevet et fag der som alle andre går på to ben: Selvfølgelig betyder omkostninger meget, men det er lige så vigtigt at se på, hvordan aktiviteten understøtter virksomhedens kapacitet og kampkraft. 

Kl. 13.30 Faciliteter der styrker performance og kampkraften
v/Rolf Ejlertsen

Kl. 13:35 Fungerer det på din arbejdsplads?
v/Tim Oldmann, CEO and founder, Leesmann 
(dette indlæg holdes på engelsk)

Kl. 14:05 Workspace strategy
v/Søren Samuel Prahl, Head of Portfolio Management, Global Real Estate, Siemens Gamesa Renewable Energy

Kl. 14:20 Rum der styrker virksomhedens kampkraft
Interview med Peter Holdt Christensen, lektor på CBS 

Kl. 14:30 Debat: Søren Samuel Prahl, Christian Pagh & Peter Holdt Christensen 

Kl. 14:50 Pause

 

Fungerer det på din arbejdsplads?

Tim Oldmann, CEO and founder, Leesmann
(dette indlæg vil blive holdt på engelsk)

Gennem Leesmanns globale undersøgelse om arbejdspladsens effektivitet, har man målt effektiviteten hos mere end 2.200 virksomheder på verdensplan. Tim vil fortælle os hvordan svarene fra mere end 250.000 ansatte kan hjælpe os til at forstå drivkraften bag virksomhedernes produktivitet. Hvordan forskellige workplace koncepter præsteres og hvilke karakteristika man finder hos højt ydende virksomheder 
 
Unmissable research: Employees are not getting what they should from their corporate workplace.
At the end of 2017, we released our research report 'The Next 250K', which showed that many employees are having to endure workplaces that fail to support their basic working day. In case you missed it, the full report is available to download now. Prefer video? Watch Leesman's CEO Tim Oldman go through the data behind the five key findings. 

 Workspace strategy

 nJCMCdRSøren Samuel Prahl, Head of Portfolio Management, Global Real Estate, Siemens Gamesa Renewable Energy

Igennem godt et år har Siemens Gamesa og Urgent.Agency arbejdet på en ny workplace strategy, der sætter retningslinjerne for virksomhedens fremtidige indretningskoncept. Centrum af øvelsen har været et stærkt fokus på at skabe nye, inspirerende rammer som skal understøtte en mere samarbejdsorienteret virksomhedskultur - og samtidig skabe en mere bæredygtig bygningsanvendelse - på alle parametre.

Søren deler erfaringerne om workplace strategy projektet  - med særligt fokus på, hvordan man kan arbejde strategisk med FM. 

Rum der styrker virksomhedens kampkraft

Peter Holdt Christensen

 Interview med Peter Holdt Christensen, lektor på CBS
På arbejdspladsen befinder vi os hele tiden i fysiske rum, som på mange forskellige måder påvirker vores adfærd. 

De fysiske omgivelser er de fysiske rum vi færdes i og den måde disse rum er dimensioneret og indrettet på. De består af alt lige fra belysning, grønne planter, kontorlandskaber og til størrelsen af vores skrivebord. Omgivelsen påvirker ikke alene vores tilfredshed med jobbet, men også den kommunikation og videndeling vi har med kolleger, de sociale relationer vi etablerer, og dermed den måde vi udfører vores arbejde på. Arbejdspladsens fysiske rum påvirker mennesker adfærd - og har dermed indflydelse på ledelse og organisering af arbejdet.

Det er Peter Holdt Christensens tilgang, at vi stadig ved for lidt om, hvordan rum påvirker menneskers adfærd og performance, men at den viden vi har peger på at de fysiske rum spiller en langt større rolle, end de fleste antager.

Debat: Søren Samuel Prahl, Christian Pagh & Peter Holdt Christensen 

Tilbage