Et af de allervigtigste værktøjer i enhver FM-ers værktøjskasse, er contract management. Både leverandørerne og kunderne kæmper for at få samspillet til at være mere strategisk, og få en mere ligeværdig fokus på omkostninger og leverancernes betydning, for virksomhedernes præstationsevne og slagkraft. Men de gode intentioner om partnerskab ender ofte uforløst. I denne blok sætter vi fokus på hvad vi rent faktisk ved, og vi spørger både leverandørsiden og kundesiden: ”kan vi ikke gøre det lidt bedre?”.

Kl 09:00 No More Bullshit – slagkraft, der kan dokumenteres
v/Rolf Ejlertsen

Kl. 09:05 Dokumenterede erfaringer fra strategiske partnerskaber
v/Magnus Kuchler, partner EY

Kl. 09:35 Kan vi ikke gøre det lidt bedre? Interviews- og debatrunde
Vi har sat Jørgen Utzon, Managing Director, Coor, Flemming Bendt, CEO, ISS, Lasse Carlsson, Head of FM, Rigspolitiet og Thomas Børner, CFO, DSB i stævne. Vi taler bl.a. om: Al forandring starter med dig selv. Og selv om det er legitimt at have ønsker til de andre led i værdikæden, så starter rejsen med at spørge: "kan du selv gøre mere?"

Kl. 10:30 Pause

 

Dokumenterede erfaringer fra strategiske partnerskaber

magnusMagnus Kuchler, partner EY
Hvordan kommer leverandør og kunde til at trække på samme hammel i lige så høj grad som når leverancerne kommer fra en intern funktion.

En af de samarbejdsmodeller, der arbejdes med i contract management hedder Vedsted, og EY er nu ikke mindst i Sverige kommet så langt med konkrete erfaringer, at forskellen på det gode og det mindre gode samarbejde kan dokumenteres.

Magnus vil via cases give os konkrete eksempler på erfaringerne med strategiske partnerskaber. 

Kan vi ikke gøre det lidt bedre?
Interview- og debatrunde

Vi har sat Jørgen Utzon, Managing Director, Coor, Flemming Bendt, CEO, ISS, Lasse Carlsson, Head of FM, Rigspolitiet og Thomas Børner, CFO, DSB i stævne. Vi taler bl.a. om: Al forandring starter med dig selv. Og selv om det er legitimt at have ønsker til de andre led i værdikæden, så starter rejsen med at spørge: "kan du selv gøre mere?"

Tilbage