Kl. 16:40 - 17:15
FM systemer – hvor er du i processen?

Facilitator: Poul Henrik Due
Gennem årene har mange indkøbt FM systemer, og der er stadigt flere, der gør det. Desværre sker det ikke sjældent, at disse systemer aldrig kommer i drift. En af årsagerne er den manglende interne afklaring hos de kommende brugere af systemerne. De væsentligste ressourcer anvendes sjældent til systemer, licenser m.m., men i byg-/driftsherreorganisationen og det er her, den første og største indsats skal gennemføres, før man begynder at invitere leverandørerne indenfor.

Kom til denne workshop og få inspiration til den interne proces med afklaring af ressourcer, kompetencer, modenhed, valide data etc., samt drøfte mulighederne for dig og din virksomhed, der hvor I nu er i processen. Poul Henrik Due faciliterer workshoppen, som vil indeholde introduktion, derefter drøftelser i grupper, og til sidst en opsamling af det drøftede. Workshoppen varer ca. 45 min. 

Er du faret vild i FM systemer?
Få overblikket på dfm-net.dk. Vi har samlet en lang række artikler, oversigter og rapporter, som klæder dig godt på. Læs mere her

 

Kloge kommunale kvadratmeter
– status og næste skridt

Facilitatorer: Preben Gramstrup & Kristoffer Slottved
Kristoffer og Preben Gramstrup har analyseret kommunerne behov for data og IT til at understøtte porteføljestyring og arealoptimering.

De afholder en workshop, som varer 45 min. De præsenterer foranalysen og lægger op til diskussion af, hvilke data der er behov for at kunne skabe kloge m² samt hvilke muligheder og barrierer, der er for kloge kommunale m² i de kommende år. 

Tilbage