Hvis din CEO spurgte dig, hvad der er det vigtigste ved digitalisering, så ...

Vi er midt i en digitalisering, der kommer til at vende op og ned på både FM-funktionerne og de kernevirksomheder, vi er en del af. Facility managers skal derfor navigere imellem at udvikle de muligheder digitaliseringen giver for de klassiske FM-aktiviteter og forstå de ændringer digitaliseringen medfører for kernevirksomheden og dermed hvad der skaber værdi for kernevirksomheden. Hvordan holder vi styr på at gøre tingene rigtigt og gøre de rigtige ting i en digital tid?

Morgendagens teknologis indflydelse på FM i dag.

Kenneth Thorsager
Country Manager, Pexip

Kenneth Thorsager

Kenneth Thorsager har fingeren på pulsen, når det handler om de nye muligheder vi får fra teknologien. I kraft af sit job hos Pexip, bevæger han sig i kanten af FM og vil komme med sit bud på morgendagens teknologis indflydelse på FM i dag. 

Han vil også komme med eksempler på, hvordan vi skal gribe det an i FM - herunder de værktøjer, der understøtter den virtuelle arbejdsplads.  

Se mere her

 

 Hvis din CEO spurgte dig ...

Vi har inviteret 4 medlemmer af DFM netværks digitaliseringsudvalg, der også står bag bogen "Facility Management som digital forandringsagent" til at komme med deres bud på hvad der er deres opfattelse af, hvad de mener er det mest afgørende ved digitalisering på deres områder. 

De 4 eksperter:
Trine Thorn
, Head of Workplace Management, Nordea, Poul Ebbesen, Senior Specialist, Rambøll, Mads Beier, Sales Executive, Compass Group & Kim Jacobsen, indehaver, konsulent, K. Jacobsen A/S

 

Debat: Hvordan holder vi styr på at gøre tingene rigtigt og gøre de rigtige ting i en digital tid?

Vi kommer bl.a. til at debattere:

- Servicering af min virksomhed i en digital tid
- Digital drift af ejendomme og asset
- Leverandør - kundesamarbejdet efter digitalisering
- Digital forretningsudvikling

IMG 3460
Foto: Carsten Pietras
Fra venstre: Kenneth Thorsbo, Mads Beier, Poul Ebbesen, Trine Thorn, Kim Jacobsen & Rolf Ejlertsen

 

DFM netværks digitaliseringsudvalg
Kom hurtigt til den erkendelse, at FM bliver påvirket dobbelt af digitaliseringen: Vi skal både formå at se de muligheder og udfordringer, digitaliseringen giver inden for FM’s arbejdsfelt, og vi skal forstå de forandringer, digitaliseringen skaber i kerneforretningen. Det, der sker med vores kerneforretninger, kan være mere eller mindre drastisk, men for langt de fleste gælder, at forandringerne over tid bliver så store, at det også ændrer succeskriterierne for FM.

Udvalgets ambition er at samle viden et sted, så vi på den måde kan vidensdele på kryds og tværs i foreningen. Siden her indeholder cases, artikler og ikke mindst, vores hvidbog "Facility Management som digital forandringsagent".

Læs mere om DFM netværks digitaliseringsudvalg her

DFM netværks digitaliseringsudvalg

 

 

 

 

Tilbage