Hjernesmarte rum og hjernevenlig værktøjskasse

Vi bliver klogere på, hvordan vi kan bruge hjerneforskning i facility management og skabe workplaces, der respekterer at brugerne er udstyret med hjerner, der er udviklet af 40.000 års naturlig evolution. Samtidig lægges der op til workshoppen, der finder sted kl. 16.30, hvor vi i fællesskab skaber guidelines for deltagernes egne problemstillinger. 

Kl. 12:20 Hjernen er kroppens Facility Manager

v/Laust Lauridsen, XPMT

Kl. 16:15 Workshop: Hvordan hænger hjernevenlighed og forretningsfokus sammen?
v/Laust Lauridsen, XPMT, Emil Skab Hassing og Jacob Dohn, Implement

 

Hjernen er kroppens Facility Manager
Den har behov for at vide, hvad der skal ske, for at kunne skabe de bedst mulige betingelser for kroppen til at arbejde og lade op. Rum, der på en let, sjov og lærende måde kan guide til den ønskede adfærd, er hjernes favorit. Laust Lauridsen giver os en forsmag på eftermiddagens workshop, der finder sted kl. 16:15. 

 

Workshop kl. 16:15
Hvordan hænger hjernevenlighed og forretningsfokus sammen?

Laust Lauridsen, XPMT,  Emil Skab Hassing og Jacob Dohn, Implement, giver de mest nysgerrige FM’ere mulighed for at afprøve den hjernevenlige tilgang gennem praktiske øvelser. Hvilke konklusioner kan vi drage på baggrund af øvelser og dialog. Vi arbejder ud fra både aktuelle problemstillinger og deltagernes egne udfordringer.

Laust Lauridsen ønsker at inspirere mennesker i organisationer til at arbejde mere hjernevenligt. Det skal være let, sjovt og belønnende at gå på arbejde. Let, fordi hjernen som standard ønsker at spare energi. Sjovt, fordi det faktisk frigør energi i hjernen. Belønnende, fordi hjernen vil have noget ud af den investerede energi. Den hjernevenlige tilgang bruger konteksten - den funktionelle, sociale og narrative - til at påvirke oplevelse og adfærd. Med sin indflydelse på ¨konteksten spiller facility management en stadig større rolle i at skabe en attraktiv og produktiv arbejdsplads. Hør hvorfor og hvordan.