Gør disruption til din fordel ... se de forandringer, du kan gøre noget ved

Forandring er ikke noget, som er klogt at overlade til andre. Uanset om du sidder med et stort eller et afgrænset ansvarsområde, så kan du bedre udvikle dit job og bidrage til at skabe en skarpere virksomhed, hvis du både kan se de forandringer, du ikke har indflydelse på, og de forandringer, som du faktisk kan påvirke.

Disruption og fremtidens organisation

Tune Hein
partner, HeinDisruption.dk 


TuneHein6
Forandring er ikke noget, som er klogt at overlade til andre. Uanset om du sidder med et stort eller et afgrænset ansvarsområde, så kan du bedre udvikle dit job og bidrage til at skabe en skarpere virksomhed, hvis du kan se de forandringer som venter lige om hjørnet.
Der er en masse ny teknologi - men denne vil også skabe store foandringer i vores organisationer, arbejdsplads, arbejdsmiljø - og dermed ledelse. 

Tune Hein er en af landets mest erfarne rådgivere indenfor disruption, strategi og ledelse. Han er senest forfatter til bogen ”Disrupt dig selv” hvor han kommer med sit bud på hvilke nye teknologier, der vil ramme dit job, samt hvordan du følger med og bliver en digital ninja.
Læs meget mere om Tune Hein her se Tune Heins præsentation her

 

De nye forretningsmodellers indflydelse på FM og den verden, vi kender i dag

Peter Ankerstjerne,
IFMA 2´nd Vice Chair

Peter Ankerstjerne1
Peter Ankerstjerne vil fortælle om de nye forretningsmodeller, som har direkte indflydelse på FM og den verden, vi kender i dag.
 
Hvordan skal vi gribe det praktisk an, og hvordan ser fremtidens FM ud? 
 
 
 

Alle support funktioner må indstille sig på en ny virkelighed

Kim Staack Nielsen
formand for Dansk HR

Kim Staack Dansk HR 

Organisationsudvikling foregår ikke gennem silotænkning. I dag taler vi om agile organisationer, der evner at få afdelinger og medarbejdere til at arbejde på tværs af organisationen med to klare mål: At videndele så vi optimerer de enkelte medarbejders viden, så den både er på forkant og favner bredere og mere målrettet end tidligere samt vi øger afdelingernes mulighed for at performe endnu mere tilfredsstillende.

Kim Staack Nielsen, MBA og HD(A) er Chairman/CEO for organisationen DANSK HR, som har 40 % af alle danske HR-afdelinger som medlem. Han har siddet i denne stilling siden 1992. KSN er ofte indlægsholder på større internationale konferencer inden for Human Resources og citeres ofte i danske dagblade og erhvervstidsskrifter inden for HR-området.

 
Debat: Skal vi disrupte os selv?
Hvad er det for nogle virksomheder og arbejdspladser, der kommer ud på den anden side af disruption? I panelet sidder: Tune Hein, Peter Ankerstjerne og Kim Staack Nielsen