Årskonferencen logo 2

DFM ÅRSKONFERENCE 2021!

Sæt kryds i din kalender når DFM afholder Danmarks eneste konference i Workplace og Facility Management, d. 9. - 10. september i København.

For informationer omkring nye releases, billetter, præsentation af keynote speakers mm. gå til DFMs årskonference 2021. Det er på denne platform du finder ALT hvad du gerne vil og har brug for at vide om årskonferencen - læs mere om årskonferencen og tilmelding her

Overskriften for årskonferencen 2021 er:

NYE STRØMME I WORKPLACE OG FACILITY MANAGEMENT!

Ingen tvivl om, at COVID-19 har accelereret forandringer for branchen, hvor bæredygtighed, digitalisering og nye måder at arbejde på er de helt store drivere for forandring. Forandringer kræver viden, lederskab, nytænkning, mod - og måske en god portion humør?

Det er præcis vores ledetråde, når vi sammensætter et program, der skal give dig:

  • Inspiration og viden fra en række 'Thoughts Leaders' fra f.eks. IT, HR og kommunikation.
  • Masser af konkrete eksempler og indsigt fra vores inspirerende medlemmer, der deler ud af deres erfaringer med nye måder at gøre tingene på.
  • Konkrete værktøjer og særligt spot på forandringskommunikation.


Selvfølgelig serveret med alt det du savner: interaktion, nærvær og summen af liv - i fantastiske omgivelser og med skøn forplejning.

Programmet for årskonferencen er nu offentliggjort og vi glæder os til at vise dig hvad vi har på programmet - det bliver helt igennem fortræffeligt!

Se programmet for årskonferencen 2021 her.