Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Ballerup / Medlemsmøde
Afholdt
20. november 2019
15:00 - 17:00

Er det åbne kontorlandskab stadig aktuelt?

Vær med på en tour de force over udviklingen af Workplace Design de sidste 20 år og få et bud på de retninger strømpilene peger på for næste generations indretning af arbejdspladsen.

Workplace Design er et spejl på det omgivende samfund og de tendenser der hersker her. Giver det eksempelvis mening at tale om mobilitet og fleksibilitet i indretningen når vi ikke rykker os en tomme? Giver det mening at tale vidensdeling, hvis netværket ikke er tilstede? Giver det mening at tale om hensyn i indretningen til flere generationer, når robotterne bliver din næste kollega? det skal vi høre Inger Ravn reflektere over. Inger Ravn er uddannet arkitekt og har en MBA BYG fra Copenhagen Business School.

Derudover vil Morten Pilebo vise os rundt i Topdanmark. Topdanmark har etableret nordens største åbne kontorlandskab hvor der sidder over 1000 medarbejdere i samme lokale. Morten vil fortælle os om tankerne bag dette gigantiske kontorlandskab. Han vil fortælle om fordele og ulemper -og give sit bud på, hvad han ville have bygget, hvis han skulle bygge et helt nyt hus i dag, med den viden og erfaring han har.

Program:

15.00 Velkomst v/Laura Lindahl, direktør DFM netværk
15.05 Workplace design v/Inger Ravn, arkitekt V2C
15.35 Rundvisning hos Topdanmark v/Morten Pilebo, Forvaltningschef Topdanmark
15.55 Pause
16.05 Åbent kontorlandskab, fordele og ulemper. hvad siger erfaringen. v/Morten Pilebo, forvaltningschef Topdanmark
16.35 netværk
17.00 tak for i dag
 
Annoncer