Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
København K. / Medlemsmøde
Afholdt
5. december 2019
08:30 - 10:30

Facilities Management er også risikostyring og beredskab!

FM-funktionen sidder med ansvaret for hovedparten af virksomhedernes infrastruktur - og således også med en mulighed (og ansvar) for at håndtere de forskellige risici og trusler, som vi står overfor - fra terror og brand og ulykker, til forsyningssvigt og utilgængelige bygninger.

Trusler og hændelser opstår ofte uvarslet, hvorfor både forebyggelse og evnen til at reagere hurtigt og effektivt, er afgørende for at kunne håndtere truslerne - og derved skabe trygge og robuste virksomheder.

Kom og hør direktør i Human Risks, Mads Pærregaard, fortælle om professionel risikostyring og hvordan der er sammenhæng mellem risikostyringen og forsikringspræmier. Og hør Christian Fredberg og Claus Olsen fra Firmaberedskab, fortælle om beredskab og krisestyring som forlængelse af risikostyringen - og om hvordan FM-funktionen kan tage aktivt ansvar for dette.

Program:

kl. 08.30 Morgenmad og netværk

kl. 09.00 Velkomst v/Laura Lindahl, direktør DFM netværk

kl. 09.05 Hvordan kan man arbejde systematisk med risikostyring i forhold til at forebygge og sikre en oplyst beslutning om eventuel risikoaccept. Og hvordan kan en professionel risikostyring ses i sammenhæng med reduktion af forsikringspræmier? v/Mads Pærregaard, direktør Human Risks

kl. 09.35 Trods risikostyring og forebyggelse, indtræffer der alligevel hændelser der påvirker drift, omdømme og sikkerhed. Hvordan kan FM-funktionen arbejde med beredskab og krisestyring som en naturlig forlængelse af risikostyringen. v/Christian Fredberg, direktør Firmaberedskab og Claus Olsen, chefkonsulent Firmaberedskab

kl.10.05 Debat og "snak"

kl. 10.30 Tak for i dag

Praktisk info:

Der kan parkeres hos Jeudan parkering i Dronningens tværgade 4, 2 minutters gang fra Bredgade 30
Eller man kan tage den nye cityring og stå af ved Marmorkirken, 4 minutters gang fra Bredgade 30
 
Annoncer