Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Aarhus C / Medlemsmøde
Afholdt
6. november 2019
13:00 - 17:00

Temamøde om strategiske partnerskaber

Tilmelding skal ske direkte til værdibyg. Sidste tilmeldings dato er den 4/11-2019
Vær med når Værdibyg i samarbejde med REBUS d. 6 november igen sætter fokus på arbejdet med strategiske partnerskaber i byggeriet. Vi præsenterer tanker og erfaringer fra eksisterende partnerskaber – både dem med mange erfaringer og dem, der lige er startet. Så kom med og hør om fordele og muligheder, samt hvad der skal til for at komme godt i gang med denne nye samarbejdsform. Fokus vil også være på, hvordan projekter i mindre målestok kan opnå gevinster ved strategiske partnerskaber.

Dette temamøde markerer samtidig starten på det konkrete arbejde med at udarbejde en vejledning for strategiske partnerskaber, der sker i samarbejde mellem REBUS, Værdibyg og branchens aktører

 

Program

13.00 Velkomst

v. Værdibyg og REBUS
 

13.10 Vigtige fokusområder for succesfuld opstart af partnerskaber

REBUS præsenterer resultater fra undersøgelser blandt branchens partner af partnerskaber. Resultatet er en række fokusområder for opstart af strategiske partnerskaber. Vi kigger bl.a. på: hvad skal man have check på internt som bygherre og team? Og hvad skal man være enige om på tværs?

v. Jakob Brinkø Berg og Per Anker Jensen, REBUS/DTU Management


13.40 Vandpartner – et erfarent partnerskab

I over 10 år har Aarhus Vand samarbejdet tæt med sine leverandører om udvikling af forsyning i Aarhus og nabokommuner. Partnerskabet har betydet mere innovation i løsninger, bedre samarbejde og højere effektivitet, hvor Aarhus Vand får 40% flere projekter for pengene og gladere brugere.

v. Morten Østergaard Nielsen, Projektleder, Aarhus Vand

 

14.10 Pause

 

14.30 HJEM – et nyt partnerskab i det almene byggeri

I år har det almene boligselskab fsb etableret partnerskabet HJEM til et samarbejde om fsb´s renoveringer og helhedsplaner. Målet er, at partnerskabet skaber endnu bedre kvalitet i opgaveløsningen, en mere effektiv proces og mere nøjagtige budgetter og tidsplaner. Teamet består af NCC, COWI, Rubow arkitekter og Smith Innovation. I indlægget sættes fokus på de vigtigste indsatser i partnerskabet set fra rådgiverens side.

v. Morten Dam Hansen, Projektleder, COWI

 

15.00 Erfaringer fra 3 år med TRUST

Partnerskabet TRUST har igennem de sidste 3 år arbejdet for Københavns Kommune og et af deres projekter Holbergskolen har netop vundet årets skolebyggeri 2019. I indlægget hører vi om erfaringer, udfordringer og ikke mindst hvilke muligheder partnerskabet har givet for at lave bedre byggeri.

v. Kim Thinggaard, projektdirektør, Enemærke & Petersen/TRUST

 

15.30 Workshop: Temaer til vejledning i strategiske partnerskaber

Baseret på præsentationerne og deltagernes egne erfaringer identificerer vi i fællesskab de vigtigste strategier og værktøjer for at håndtere fokusområderne. Resultaterne heraf vil indgå i det videre arbejde med at udvikle vejledninger for strategiske partnerskaber.

v. Carl Johan Christensen og Rolf Simonsen, Værdibyg

 

16:20 Afrunding og de næste skridt

v. Værdibyg og REBUS

 

16:30 Networking

 

17.00 Tak for i dag

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
 

Tilmelding skal ske direkte til Værdibyg. Du kan tilmelde dig her

Annoncer