Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Helsingør / Konference
29.-30. september 2020

Årskonferencen 2020

Konferencen er på grund af den nuværende situation udskudt til den 29 & 30 September 2020
Dato
29.-30. september 2020
Tid
Se nærmere nedenfor
Sted
Strandhotel Marienlyst
Ndr. Strandvej 2
3000 Helsingør
Pris
Pris for medlemmer af DFM netværk 9.500,00 kr ekskl. moms

Pris for ikke medlemmer af DFM netværk 12.900 ekskl. moms
Udskydelse
Konferencen er på grund af den nuværende situation udskudt til den 29 & 30 september 2020
FNs 17 verdensmål – fra pop til praksis

Årets største FM-begivenhed tager sit udgangspunkt i FN’s verdensmål og de mange muligheder, som de giver FM-branchen.


Den dagsorden, som verdensmålene sætter, er at finde alle steder i mediebilledet og mange steder i hverdagens drøftelser, men hvordan inspirerer de og hvordan får vi dem omsat til målsætninger og viden? Fra politisk debat og ambitiøse intentioner til verdensmålenes indførelse i organisationernes strategi, så tiltagene kan komme i spil i vores hverdag. Årskonferencen vil inspirere dig med eksempler på, hvordan det kan ske, hvilke muligheder, som de giver og du vil få konkrete operationelle input.

Der er ingen tvivl om, at bæredygtighed har politisk bevågenhed, og netop her bliver FM-branchen høj aktuel og afgørende for, at flere ambitiøse mål kan indfries. Det giver et godt afsæt til, at der generelt bliver løftet et strategisk blik på FM-branchen. For FM-branchen er i høj grad værdiskabende på mange andre parametre end det omkostningseffektive. Det handler om bedre trivsel for medarbejderne, sundere indeklima, optimalt udnyttelse af kvadratmeter, anvendelse af ny teknologi, udnyttelse af data til gavn til virksomheden og meget andet. Konferencen giver bud på, hvordan FM kan synliggøre sin værdi for den enkelte organisation.

Konferencer handler også om netværk. Som noget helt nyt tilbyder vi i år, at deltagerne kan få styrket deres netværk yderligere. Har du lyst til at byde ind med din erfaring om branchen til en deltagere, som deltager for første gang eller er helt ny i branchen, så tilmeld dig som mentor. Har du brug for at udvide dit netværk, så tilmeld dig som mentee, og få gode råd og input i din nye karriere af en ildsjæl. Vi håber, at flere vil tage imod initiativet, så vi kan udbytte al store ekspertise, som er samlet i FM-branchen i løbet af konferencen.

Kom til DFM netværks årskonference og hør, hvordan andre virksomheder har brugt verdensmålene strategisk, operationelt i store tiltag og mindre tiltag, som alle trækker i den rigtige retning.Se det fulde program her og tilmeld dig, mens der endnu er pladser.
Annoncer