Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Middelfart / Workshop
Afholdt
22. januar 2020
09:30 - 15:30

Succesfuld digital aflevering

OBS tilmelding skal ske direkte til Molio

Workshop om succesfuld digital aflevering vil fokusere på:

  • Hvad der fungerer i dag og kan danne udgangspunkt for en beskrivelse af en best practice
  • Hvilke problemstillinger der eventuelt skal løses, for at den digitale projektaflevering og den efterfølgende overgang til drift bliver succesfuld og effektiv.

Workshoppen vil være for både byg- og driftsherrer, rådgivere og udførende. 

Vi har haft krav om digital aflevering siden 2007, men alligevel opleves digitale afleveringer ofte ikke at være i overensstemmelse med det specificerede eller det forventede. Hvad skal der til, hvad gør vi galt, hvor kan vi forbedre disse?

Workshoppen vil arbejde med at finde løsningsforslag, eller finde frem til de problemstillinger, branchen har størst udfordringer med i dag. Der startes med oplæg fra forskellige parter i byggeriet baseret på deres erfaringer på området.

Inden workshoppen afholdes, udsendes spørgeskemaer til deltagerne for at sikre, at løsningsforslagene baserer sig på de problemstillinger, som deltagerne mest ønsker fokus på. På basis af disse vil det også være muligt for deltagerne at komme med korte case-indlæg om både de gode og de dårlige digitale afleveringer.

Workshoppen arrangeres af Molio, og der kan på baggrund af diskussionerne fremsættes ønsker og forslag til, hvilke udviklingsprojekter på området Molio bør fokusere på det kommende år.

OBS tilmelding skal ske direkte til Molio her

Annoncer