Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Kgs. Lyngby / Medlemsmøde
Afholdt
12. oktober 2017
13:30 - 17:00

Strategisk Digitalisering

Ny lokation
Kort over DTU her

Digitaliseringen vender op og ned på vilkårene for alle faggrupper, og for FM gælder det, at de forandringer, som digitaliseringen medfører, vil komme til FM med dobbelt styrke. For det første vil digitaliseringen give helt nye vilkår for de aktiviteter, som FM dækker, og for det andet vil digitaliseringen ofte vende op og ned på den kerneforretning, som FM skal være en integreret del af. 

Professor dr. habil. Michael May, University of Applied Sciences Berlin gav et 360 graders overblik over, hvor digitaliseringen inden for FM og REFM befinder sig og er på vej hen, mens Bas van Rijn, Group Account Leader at CBRE præsenterede og gennemgik Deloittes nye hovedkvarter i Amsterdam - The Edge - der er et af de mest innovative huse i verdenen.
 
DTU er en af de danske virksomheder der arbejder bevidst med digitaliserig. Driftschef Anders Møller hos DTU Campus Service fortalte både om digital drift og hvordan man arbejder med at understøtte DTU's kerneydelser.

Efterfølgende var der være en rundvisning gennem DTU Campus Service´s nye bygning og en række af DTU´s øvrige SMART tiltag. 
*********
Der er desværre ingen tilgængelige præsentationer fra dette arrangement.. 

 
Annoncer