Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Brabrand / Medlemsmøde
Afholdt
26. februar 2020
15:00 - 16:30

SMART Workplace - IoT og sensorer BRABRAND


Medlemsmøde: SMART workplace – Århus

SMART Phones, SMART buildings og SMART cities. I stigende grad efterspørges produkter, som er intelligente og kan forbinde flere systemer. Tænk på den måde, som vi bruger vores mobiler til telefonsamtaler, til at finde vej, til mails og til at holde virtuelle møder og meget mere.

Med de seneste teknologiske muligheder er det tid til at se på ”workplace” som et forhold, der er fri af kontorets 4 vægge, da arbejdet er gået til en mere flydende form i tid og sted.

Det kræver et større fokus på det arbejde, der foregår, hvor end det foregår, snarere end fokus rettet alene mod bygningen. Altså handler SMART workplace om SMART phone, SMART cities og SMART buildings på samme tid.

Formålet med SMART workplace er at optimere betingelserne for arbejdet for på den måde at øge arbejdsglæde og produktivitet på en miljømæssig, økonomisk og socialt bæredygtig måde.

Over den næste møderække ser vi på SMART workplace fra forskellige vinkler. Og det første møde handler om IoT og sensorer.
15.00 Velkommen
15.05 Tejs Scharling, Research and Innovation specialist, Alexandra Instituttet: Hør bl.a. om et projekt med 1800 sensorer på Grundfos Kollegiet i Aarhus
15.25 Jakob Kaiser, Projektleder på energioptimering, Aarhus Kommune vil fortælle om sine erfaringer
15.45 Rasmus Bay Kvisgaard fra Grundfos – Grundfos har sat sensorer op i Facility-bygningen som et pilotprojekt – hør hvorfor og om erfaringerne.
16.05 Jeppe Rasmussen, CEO, Beresourceful, en start up med viden om sensorer til fremtidens bygningsvedligehold
16.25 Afrunding
16.30 Frivillig rundvisning i huset

 
Annoncer