Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
10. juni 2020
09:00 - 10:00

Gratis webinar: Hvilken kontraktform og samarbejdsmodel er den rette for din organisation?

Kontrakter og kontraktstyring er en vigtig del af enhver FM-organisation. Men hvilken kontraktform og hvilken samarbejdsmodel er den rette for din organisation?
Dato
10. juni 2020
Tid
09:00 - 10:00
Sted
Mødet afholdes virtuelt via link - se nedenfor
Tilmelding
-
PRIS
Gratis for medlemmer
Kontrakter og kontraktstyring er en vigtig del af enhver FM-organisation. Det er også uomtvisteligt, at det er her man dels kan skabe større værdi for organisationen og også her man kan effektivisere driften. Mange organisationer har slet ikke gjort sig overvejelser om hvilken konkret kontraktform og hvilken samarbejdsmodel der er den rette for dem. Det kræver forståelse for forskellene - og indblik i fordele og ulemper. 

Konsulentgruppen Strandgade har over de sidste 15 år udviklet en model, der støtter den enkelte i afklaringen af, hvilken kontraktform og samarbejdsmodel, der er den rette for netop dem. Den vil konsulentgruppen fortælle om til inspiration. 
 
Vi har også lokket Konsulentgruppen Strandgade og DSB at gennemgå udvalgte cases netop fra DSB’s FM-program på et gratis webinar i DFM Netværk.

Programmet dækker DSB’s samlede facility management behov på alle lokationer i hele landet, og spænder over Soft FM, Hard FM og forretningskritiske ydelser, såsom togrengøring og vedligehold af stationsteknisk udstyr.
 
I casen stiller vi skarpt på følgende spørgsmål:
  • Hvornår er det rimeligt og værdiskabende at gøre FM-leverandøren ansvarlig for ordregivers forretningsmål?
  • Hvordan sikres en sund incitamentsstruktur og hvornår bør der anvendes bod/bonus?
  • Hvordan sikres en simpel, men stærk leverancestyringsmodel?
 
I gennemgangen indgår bl.a begreber som ”Vested”, ”Partnerskab” og ”Guarenteed maximum price”. Og der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål til både DSB og konsulentgruppen. 

Det hele foregår d. 10 juni kl. 9.00 – 10.00 og er gratis via GO-TO-MEETING på dette link:
https://global.gotomeeting.com/join/585063365


NY på GoToMeeting? Hent appen her:  
https://global.gotomeeting.com/install/585063365
 
Annoncer