Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Afholdt
26. maj 2020
10:00 - 11:00

Gratis webinar: Aktive bygninger - sådan kan data om brugernes aktivitet og anvendelse af bygninger skabe klogere kvadratmeter for hele ejendomsporteføljen

Gratis webinar: 
KL ’Aktive bygninger’  - Sådan kan data om brugernes aktivitet og anvendelse af bygninger skabe klogere kvadratmeter for hele ejendomsporteføljen.

I rapporten "Aktive Bygninger" fra KL bliver det gennem fem pilotprojekter undersøgt , hvilke teknologiske muligheder der er for at frembringe brugbare data til øget optimering af anvendelse af bygningen og hvordan man kan anvendes disse data i praksis.

I rapporten er der flere eksempler på, hvordan data kan anvendes til optimering både for den enkelte bygning og for en hel ejendomsportefølje.
En af konklusionerne er, at der findes den nødvendige sensorteknologi, men at data kun kan understøtte en adfærdsforandring henimod optimeret anvendelse af arealerne.

Endvidere stiller rapporten spørgsmål ved, om sensorer og IoT (Internet of Things) er den bedste løsning eller om anvendes af en app som ’adgangskort’ kan give bedre og mere brugbare data. 

Deltag i gratis webinar d. 26 maj kl. 10.00 – 11.00 ved at tilmelde dig her på siden og få tilsendt et link til webinaret. Her vil du få serveret baggrunden for og hovedpointerne fra rapporten og mulighed for at komme bagom en af casene.

Programmet for webinaret er: 

10.00: Velkommen ved Laura Lindahl, direktør, DFM: 
10.05: Baggrund og formål med rapporten, Kristoffer Slottved, KL
10.15: Hovedpointerne fra rapporten, Preben Gramstrup, fm3.dk
10.35: Case for en administrationsbygning, Frederik Schelle Hornnes, Ballerup Kommune
10.50: Spørgsmål  


Rapporten er udarbejdet af Preben Gramstrup, fm3.dk for KL som led i KLs teknologispringsprojekter.

Rapporten kan downloades her:  

https://www.kl.dk/kommunale-opgaver/teknik-og-miljoe/bolig-byggeri-og-energi/ejendomme/aktive-bygninger/

https://fm3.dk/kkm2/aktive_bygninger/Aktive_bygninger_klogere_anvendelse_KL.html
 
Annoncer