Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
3. juni 2020
08:30 - 10:00

FREMTIDENS FLYDENDE ARBEJDSPLADS 2025

Uforpligtende virtuelt informations- og inspirationsmøde d. 03.06.2020 kl 8.30-10
Dato
3. juni 2020
Tid
08:30 - 10:00
Sted
Mødet afholdes online. Du får tilsendt link ved tilmelding
PRIS
Gratis
Info
Virtuelt informations- og inspirationsmøde
”Covid-19 har sat så meget fart på digitaliseringen af arbejdspladserne, at det nu er vigtigst hvordan vi designer det digitale arbejdsrum  - og FØRST derefter hvordan vi udvikler den fysiske arbejdsplads så den komplementerer og understøtter virtuelt arbejde”. Sådan siger Claus Sneppen, Associeret partner hos Institut for fremtidsforskning (IFF) og projektleder for partnerstudiet Fremtidens flydende arbejdsplads 2025, som DFM deltager i. Men hvordan organiserer man sig sådan? Hvad kræver det? Og hvor afgørende er det at tilpasse sig den nye flydende måde at arbejde på? Det vil partnerstudiet give svar på.

NYT SAMARBEJDE – KOM MED

I Partnerstudiet inviterer vi virksomheder til at bringe deres viden i spil og sammen opstille scenarier for fremtidens flydende arbejdsplads. Scenarierne vil ruste de deltagerende virksomheder til at træffe de rigtige beslutninger når fremtidens arbejdsplads skal designes.

De deltagende virksomheder bringer en konkret case eller strategisk udfordring fra deres virksomhed i spil, og deltager i et forløb af workshops faciliteret af Institut for Fremtidsforskning. Disse konkrete cases danner fundament for projektet, og sikrer at projektet er praksisnært, samtidig med at alle deltagerne får behandlet netop deres konkrete udfordringer i forløbet.

På dette uforpligtende informationsmøde får du al den viden du har brug for, for at vurdere om projektet kan være en relevant investering for din virksomhed. Claus Sneppen, IFF, fortæller om baggrunden og visionerne for projektet, om tidsplanen, prisen for deltagelse og om hvad næste skridt er, hvis man vil være med.

Derudover har vi inviteret Maria Flora Andersen, Co-Founder og Direktør i Student & Innovation House og deltager partnerstudiet, til at holde et inspirationsoplæg om hvilke tanker de gjorde sig, da deres fysiske omgivelser skulle ombygges. Student & Innovation House er et studenter-drevet initiativ, der omdanner den gamle Politistation på Frederiksberg til et tvær-disciplinært innovationshus for studerende, der vil bruge deres studietid til at gøre verden til et bedre sted. De studerende bag Student & Innovation House har selv fundraiset 52.5 millioner til ombygningen.

Program:
  • Velkommen ved Laura Lindahl, direktør DFM
  • Place making ved Maria Flora Andersen, Co-Founder og direktør i Student & Innovation House
  • Arbejdspladsen defineres nu virtuelt: Baggrund, visioner og rammer for partnerstudiet ved Claus Sneppen, Associeret partner hos Institut for fremtidsforskning

Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål både til oplægsholderne og til projektet og afklare mulighed for deltagelse m.v.

Alle er velkomne til at deltage i informationsmødet, der foregår virtuelt. Link tilsendes ved tilmelding.

Mere information om partnerstudiet findes her
https://iff.dk/initiativer/partnerstudie-fremtidens-flydende-arbejdsplads-2025/
 
Annoncer