Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
København / Medlemsmøde
Afholdt
25. juni 2020
14:00 - 16:00

DFM BENCHMARKING - Shared Space

Vi har ekstraordinært fået mulighed for at besøge PH1 Venue på Refshalevej 189, 1432 København, hvor vi sætter fagligt fokus på shared space for alle DFM Benchmarkings medlemmer.

Shared space er en anderledes tilgang til måden at bruge bygninger og lokaler på. Lokaler vi i dag bruger til kontor eller undervisning kan danne rammen om helt andre, og flere, funktioner end man normalt er vant til at se i bygningsmassen. Helt konkret er shared space nemlig et samlende begreb for arealer og faciliteter, der deles mellem personer fra forskellig organisatorisk sammenhæng, og konceptet kan bidrage til en ny og optimeret måde at udnytte arealer og faciliteter på, samtidig med at der kan skabes nye funktioner, relationer og samarbejdsmuligheder.

I løbet af dagen vil Rikke Brinkø Berg med baggrund i PhD projektet ”Sharing space in the knowledge city dele sit brede kendskab til begrebet shared space.
Inger ravn, V2C har udarbejdet en model for standardiserede nøgletal for arealanvendelse i forbindelse til med et projekt. Hvordan giver modellen mulighed for at opgøre shared space på en ensrettede måde, som kunne understøtte en mulighed for at benchmarke shared space? 
Flemming Wulff Hansen afslutter dagen med et oplæg og debat om shared space i analyseværktøjet.

Program
14.00 Velkomst ved administrerende direktør på Refshaleøen Jes Transbøl
14.15 Hvad dækker begrebet shared space over, og hvordan bruges det i offentlige og private bygninger og arealer ved Rikke Brinkø Berg, PhD og spacemanager ved DTU
14.45  Inger Ravn, V2C, præsenterer sin model for standardiserede nøgletal for arealanvendelse
15.15 Pause
15.40 Flemming Wulff Hansen, næstformand i DFM Benchmarking oplæg og debatoplæg om shared space i analyseværktøjet
16.00 Tak for i dag

Vi glæder os til at tage imod jer i usædvanlige rammer på Refshaleøen på det nyetablerede PH1 Venue, som er i den grad er et besøg værd.
 
Annoncer