Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Afholdt
18. august 2020
09:30 - 11:00

Når du sætter driftskrav til byggeprojekter på skrift

Skal din driftsafdeling i gang med at lave tekniske standarder til fremtidige byggeprojekter? Og er du i tvivl om hvordan man griber processen an? Så læs med her
Når du sætter driftskrav til byggeprojekter på skrift

Skal din driftsafdeling i gang med at lave tekniske standarder til fremtidige byggeprojekter? Og er du i tvivl om hvordan man griber processen an? Så deltag i 1,5 times virtuelt medlemsmøde og få masser ideer og gode råd fra 2, der allerede er i fuld gang. De har gebet det an på hver deres måde, og gjort sig en lang række erfaringer, som de vil dele med dig på mødet. Der vil også være rig mulighed for at stille spørgsmål, ligesom du får lejlighed til at høre de øvrige deltageres tanker om standarder.
 
Hør 2 driftsherrer fortælle om baggrunden for at sætte driftens krav på skrift. Hør om organisering af arbejdet, benspænd undervejs, størrelsen på investeringen, den forventede effekt og meget mere.

Skriftlige driftskrav hos RUC v. Nicolai Kaas, Teknisk chef, RUC
RUC er i fuld gang med at udarbejde og implementere standarder for fremtidige byggeprojekter på universitet. Nicolai fortæller om arbejdet og erfaringer indtil videre.

Skriftlige driftskrav hos DTU v. Anders Møller, Driftschef, DTU
Campus Service DTU har allerede arbejdet med standarder i mange år, og her deler Anders ud af gode og dårlige erfaringer de har gjort sig, hvordan standarder opdateres og hvilke langtidseffekter de har opnået med standarderne.

Emnet introduceres af Susanne Balslev Nielsen, Niras og Helle Lohmann Rasmussen, DFM, der også faciliterer mødet. Der vil være mulighed for spørgsmål undervejs, ligesom deltagerne vil få mulighed for at byde ind med egne refleksioner og planer om at gå i gang med at sætte deres krav til byggeprojekter på skrift.

 
Annoncer