Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
21. oktober 2020
14:00 - 16:30

FN17: Den Frivillige Bæredygtighedsklasse

DFMs FN17 udvalg inviterer til workshop om den Den Frivillige Bæredygtighedsklasse. Kom og hør om Bæredygtighedsklassen og hjælp os med at gøre den endnu bedre!
Dato
21. oktober 2020
Tid
14:00 - 16:30
Sted
Endelig lokation tilkommer
Pris
Gratis
Kontaktperson
Helle Lohmann Rasmussen

FN17: Hør om Den Frivillige Bæredygtighedsklasse og hjælp med at gøre den endnu bedre!

DFMs FN17 udvalg er nu i luften! Blandt udvalgets opgaver er at repræsentere DFM i testpanelet for Den Frivillige Bæredygtighedsklasse (DFB) sammen med en lang række øvrige brancheorganisationer på tværs af bygge- og ejendomsbranchen. På denne workshop vil FN17 udvalget dels informere deltagerne om DFB og den to-årige testperiode, og dels indsamle input til det videre arbejde med DFB.


Vi har inviteret Asser Simon Jørgensen fra Trafik-, Bolig- og Byggestyrelsen til at give en grundig introduktion til DFB til deltagerne, og svare på spørgsmål om både klassen og testperioden. Dernæst faciliterer DFM’s FN17 udvalg diskussion blandt deltagerne, og indsamler hovedpointer. Disse danner grundlag for udvalgets deltagelse i testpanelet.

Læs mere om Den Frivillige Bæredygtighedsklasse her.
Læs mere om DFMs FN17 udvalg her.

Workshoppen afholdes som et fysisk møde og har grundet covid-19 deltagerbegrænsning på 30. Der oprettes venteliste, og hvis situationen ændrer sig udvides deltagerantallet. Workshoppen afholdes i Hovedstadsområdet, lokation oplyses senere.

Annoncer