Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Afholdt
21. oktober 2020
14:00 - 16:00

Den Frivillige Bæredygtighedsklasse

DFMs FN17 udvalg inviterer til webinar om den Den Frivillige Bæredygtighedsklasse. Kom og hør om Bæredygtighedsklassen og hjælp os med at gøre den endnu bedre!

Bliv introduceret til Den Frivillige Bæredygtighedsklasse og hjælp med at gøre den endnu bedre!

ARRANGEMENTET ER ÆNDRET TIL WEBINAR!


Trafik-, Bolig- og Byggestyrelsen har for nyligt lanceret Den Frivillige Bæredygtighedsklasse, som nu er i en 2-årig testfase. Forventingen er, at bæredygtighedsklassen på sigt vil blive en del af kravene i bygningsreglementet, og derfor noget alle, der bygger skal forholde sig til. I DFM støtter vi op om tiltag, der kan bidrage til øget bæredygtighed i byggeriet, og naturligvis den efterfølgende driftsfase. Den 2-årige testfase giver en god mulighed for at påvirke kravene, hvis man mener at de kan forbedres. Det kræver naturligvis, at man sætte sig ind i Bæredygtighedsklassen og deltager i debatten. Begge dele får du mulighed for på dette webinar, der er gratis for medlemmer.

DFM's FN17-udvalg er repræsenteret i testpanelet for Den Frivillige Bæredygtighedsklasse sammen med en lang række øvrige brancheorganisationer på tværs af bygge- og ejendomsbranchen. FN17-udvalget har derfor taget initiativ til dette awebinar, og vil indsamle deltagernes input og kommentarer og bringe dem videre til testpanelet.


Program

14.00: Velkommen ved DFM's FN17-udvalg
14.05-14.45: Introduktion til Bæredygtighedsklassen ved Luzie Rück og Niels Bruus Warming fra Trafik-, Bolig- og Byggestyrelsen. Der er mulighed for at stille spørgsmål.

Pause

15.00: Paneldebat om Bæredygtighedsklassen. 
I håb om at få en rigtig god debat om bæredygtighedsklassen blandt deltagerne, har vi inviteret et par medlemmer til at åbne diskussionen med deres input og spørgsmål til bæredygtighedsklassen. Blandt andet vil Lisbet Michaelsen, bæredygtighedskoordinator, DTU Campus Service, fortælle om hvilke overvejelser der lå bag DTU's beslutning om ikke at lade et byggeprojekt indgå i testfasen.
Nicky Peter Gulholm, Country Facility Management Manager i Rambøll, stiller skarpt på enkeltedele af kravene. Derudover håber vi, at deltagerne har en masse spørgsmål, kommentarer eller forslag til klassen, som der bliver rig muligghed for at drøfte deltagerne i mellem og også få TBSTs kommentarer til. 
15.50: Afrunding og tak for i dag ved DFMs FN17-udvalg

Læs mere om Den Frivillige Bæredygtighedsklasse her.
Læs mere om DFMs FN17 udvalg her.

OBS: Dette arrangement var tidligere annonceret som en workshop, men er nu ændret til webinar grundet Covid-19 restriktioner. 
 

Annoncer