Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
6. oktober 2020
10:00 - 11:00

Webinar om nudging

Hvordan kan man anvende nudging til bl.a. at få medarbejderne til at se og overholde restriktioner i forbindelse med covid eller andre typer adfærd, som er vanskelige at få indført.
Louise Gramstrup, adfærdsrådgiver og Sebastian Borum Olsen, CPH giver gode råd.
Dato
6. oktober 2020
Tid
10:00 - 11:00
Sted
Link sendes seperat ud
Hvordan kan man anvende adfærdsforskningens dybe indsigt i mennesker til bl.a. at få medarbejderne til at se og overholde restriktioner i forbindelse med covid-19 eller ændre en uhensigtsmæssig adfærd.

Når medarbejderne ikke følger de ellers informative og velmenende skilte, kan man opnå den ønskede adfærd ved brug af adfærdsforskningens supervåben: nudging.

Louise Kølner Gramstrup, ph.d. i antropologi og adfærdsrådgiver i Operate, giver et indblik i, hvilke parametre der ligger til grund for menneskers adfærd, samt hvordan man primer og fastholder gode vaner hos medarbejderne.

Sebastian Borum Olsen er Operations Concepts Manager i CPH og kan fortælle om arbejdet med nudging i lufthavnen, som hver dag har et stort beohv for at få de normalt mange rejsende i gennem lufthavnen i et godt flow.  

Program
10.00 Velkomst og teknik med Karen Nielsen, DFM
10.05 Nudging som begreb og værktøj ved Louise Kølner Gramstrup, adfærdsrådgiver, Operate 
10.30 CPH’s arbejde med nudging i de travle rejsendes hverdag ved Sebastian Borum Olsen Operations Concepts Manager, CPH
10.50 Afsluttende spørgsmål og dialog 
11.00 Tak for i dag
 
Annoncer