Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
5. oktober 2020
10:00 - 11:00

Webinar: De 17 verdensmål - brush up!

I samarbejde med DFMs eget FN17 udvalg sætter vi fokus på FNs verdensmål i første omgang med et virtuelt medlemsmøde med en intro til verdensmålene med oplæg fra FN-forbundets generalsekretær Torleif Jonasson og Steffen Wissing chefkonsulent fra NIRAS.
Dato
5. oktober 2020
Tid
10:00 - 11:00
Sted
Link sendes seperat ud
Pris
Gratis for medlemmer.

FN’s verdensmål  - Brush up!

I samarbejde med DFMs eget FN17 udvalg sætter vi fokus på FN’s verdensmål i første omgang med et virtuelt medlemsmøde med en intro til verdensmålene med oplæg fra FN-forbundets generalsekretær Torleif Jonasson og Steffen Wissing chefkonsulent fra NIRAS.

Torleif Jonassen har været aktiv i FN-forbundet i mere end 19 år, og har stor indsigt i internationale forhold generelt og specifikt i forhold til FN-spørgsmål som klimaproblemer, bæredygtig udvikling, FN-reformer m.v. FN-forbundet er en selvstændig, uafhængig og tværpolitisk NGO og arbejder for at styrke interessen og kendskabet til FN og FN’s 17 verdensmål. I oplægget får vi en kort indledning til verdensmålene, og hvordan de understøtter en stor del af de emner, som fm-branchen har accelererende opmærksomhed på.  

Mange virksomheder og organisationer vil gerne være have en bæredygtig tilgang, men hvordan kommer de derhen? Måske har din organisation haft et bæredygtigt fokus gennem længere tid, men er det også implementeret hos jer internt? 
Steffen Wissing er chefkonsulent for NIRAS, og har masser af praktiske erfaringer i fm med begge problematikker. Og løsningerne er mere overraskende end du tror!

Bæredygtighed kan være et meget flydende begreb. I virksomhederne og organisationer er der er masser af gode ideer, men hvilke af dem skal implementeres? Er det fx mest bæredygtigt at reducere vandforbruget eller C02-forbruget? Det er ikke altid let at gennemskue og at finde en målstok til de forskellige tiltag, er en af udfordringer, som man ofte støder på. 

Når besluttede tiltag så skal indarbejdes i vores arbejdsliv, opstår der en ny udfordring, for det kan være vanskeligt at få medarbejderne med på forandrede arbejdsgange. Men når vi er på arbejde, handler det ikke om vores egne holdninger, men derimod om kundernes. Og de vil gerne have flere bæredygtige initiativer. Hør, hvordan Steffen Wissing har arbejdet med forandringsledelse og motivation.  


 
Annoncer