Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Afholdt
9. december 2020
09:00 - 13:30

Seminar: Faciliteter til fremtiden arbejdsplads

Fremtidens arbejdsplads er forandret for altid. Til dette seminar vil en række førende eksperter og praktikere indenfor feltet vil komme med deres bud og betragtninger på fremtidens arbejdsplads.

Fremtidens arbejdsplads er forandret for evigt. Flere arbejder hjemmefra, Microsoft Teams og andre digitale platforme er en integreret del af hverdagen. Den tid medarbejderne tilbringer sammen på kontoret er kraftigt reduceret. Derfor er det vigtigt, at FM’ere i en fart finder ud af, hvad den fysiske arbejdsplads skal tilbyde medarbejderne i fremtiden, for en ting er helt sikkert: Det er ikke det samme som før corona! 

Det sætter vi fokus på til webinaret ”Faciliteter til fremtidens arbejdsplads” hvor en række førende eksperter og praktikere indenfor feltet vil komme med deres bud og betragtninger på fremtidens arbejdsplads.

Programmet

Kl. 9.00: Velkommen og dagens program v. direktør Laura Lindahl, DFM

Kl. 9.15: Fremtidens arbejdsplads v. Claus Sneppen, associeret partner, Institut for fremtidsforskning.
Claus fortæller om hvordan vi skal bruge de analoge og digitale møder og mødesteder til det som de hver især er bedst til. Det er en udfordring, men en nødvendighed.

KL. 9.45: Ny organisering i måden vi arbejder på v. Morten Fisker, chefkonsulent på SIGNAL
Hør hvad ti danske topledere tænker om fremtidens arbejdsplads og måden vi skal indrette os på.

Kl. 10.15: Refleksionsøvelse v. Morten Fisker, chefkonsulent på SIGNAL

Kl. 10:30: PAUSE – KAFFE + TJEK EMAILS

Kl. 10.45: Bud på indretning af fremtidens arbejdspladser i en verden efter COVID-19 v. Helle Nøhr Holmstrøm, Head of Workplace Strategy, Schmidt Hammer Lassen Architects
Helle har mange års erfaring med ’space planning’ og indretning af arbejdspladser, og hun vil komme med konkrete bud på, hvordan COVID-19 vil påvirke den måde, de fysiske arbejdspladser ser ud og fungerer på i fremtiden.

Kl. 11.15: Vi har skabet fremtidens arbejdsplads v. Timothy Ahrensbach, Senior Manager, LEGO Workplace Experience.
Hør hvordan LEGO anvender et nyt medarbejderhus, hvor leg, kreativite og samarbejde både før, under og efter arbejdsdagen er omdrejningspunktet som bliver en central del af deres nye flexible working startegy.

Kl. 11.45: FROKOST + PAUSE 45 MIN

Kl. 12.30: Effekterne efter covid-19 v. Jeff Saunders, Expert in Strategic Futures Studies and Foresight
COVID-19-pandemien var et chok, som mange organisationer var uforberedte på. Det satte en stopper for arbejdet som vi kender det og for vores rejsepraksis samtidig med det fremskyndede mange af de tendenser og overgange - fx digital transformation og brug af hjemmearbejde - som vi har diskuteret i årtier.
Hvad er de langsigtede konsekvenser af COVID-19-pandemien? Jeff Saunders hævder at hvordan de nye måder at arbejde på (NWOW) vil udvikle sig, når samfund vender tilbage til det normale, vil afhænge af de valg, vi træffer NU, og hvordan vi tilpasser os DET NYE NORMALE efter COVID-19. Jeffrey Saunders vil præsentere de vigtigste resultater fra ekspertvurderingen The Workplace Post-COVID-19 Study.

Kl. 13.00: Når virkeligheden rammer v. Trine Thorn, Head of Group Workplace Management (global), Nordea.
Trine har stået bag Nordeas hovedkontor i Danmark og har det globale ansvar for Nordeas Workplace Management, som tilpasser sig den nye virkelighed efter Covid-19.

Kl. 13.30: Afslutning og afrunding v. direktør Laura Lindahl, DFM

 

 

 

Annoncer