Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Virtuelt / Medlemsmøde
Afholdt
14. januar 2021
14:00 - 16:00

DFM Benchmarking: Styringsorganisation

Arrangør: DFM benchmarking
Tendensen de seneste år er gået i en retning: Outsourcing, men er det bedste valg for alle? 
 
Hør Siemens Games og DR, hvorfor de har valgt forskellige forretningsmodeller. Har den valgte model har dem givet andre til overvejelse i 2021 med de erfaringer, som COVID-19 givet?
Tendensen de seneste år er gået i en retning: Outsourcing, men er det bedste valg for alle? 
 
Hvilken forretningsmodel har din organisation valgt og er den valgte model til overvejelse i 2021 med de erfaringer, som I har gjort jer med COVID-19?
 
Der er ingen tvivl om, at COVID-19 har ændret en masse forskellige forhold på vores arbejdspladser i løbet af året. Men hvilke forhold har eventuelt udfordret jeres syn på outsourcet ydelser? Er der FM-ydelser og -services, som I har brug for at holde tættere til organisationen for at opnå et tilstrækkeligt agilt niveau? 
 
Susanne Balslev Nielsen, NIRAS, giver os en indflyvning til begrebet styringsorganisation og viser os et indblik i de internationale standarder, som kan bruges som værktøjer til strukturering af styringsorganisation.
 
Søren Prahl, Simens Gamesa, deler sin overvejelser om evt. ændringer på sin egen styringsorganisation. COVID-19 har lavet en stresstest på alle organisations drift set up, så hvilke FM-ydelser skal evt. ændres i prioriteringen hos Siemens Gamesa? 
 

Majbritt Karlsen, DR, var været med til DRs ændring af styringsorganisationen tilbage i 2016, hvor de gik mod strømmen og insourcede en del af deres FM, særligt ejendomsdriften. Men hvilke erfaringer har de gjort sig, og har de insourcet flere funktioner siden da? Hvordan har insourceringen påvirket deres ejendomsdrift? 
 
Endelig viser Flemming Wulff Hansen, hvordan styringsorganisationen kan måles på omkostninger i DFM benchmarkings analyseværktøj.
 
HVOR: Virtuelt 
HVORNÅR: 14. januar kl. 14.00-16.00 
 
Program
14.00 Velkomst ved Flemming Wulff Hansen, Heimstaden
14.10 Susanne Balslev Nielsen, NIRAS 
14.35 Søren Prahl, Siemens Gamesa
15.00 Majbritt Annemone Karlsen, DR 
15.25 Flemming Wulff Hansen om nøgletal 
15.45 Spørgsmål og debat
16.00 Tak for i dag
 
Annoncer