Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
11. februar 2021
14:00 - 15:15

Derfor er DFM et medlemskab for dig!

Arrangør: DFM
Bliv klogere på, om et medlemskab af Dansk Facilities Management kunne være interessant for dig og din virksomhed. Se med på det gratis online webinar med en introduktion til foreningen. 
 
Hvad laver foreningen DFM, hvem og hvor mange er medlemmer, hvordan skaber et medlemskab værdi for både kommuner, statslige institutioner og private virksomheder, hvordan bidrager foreningen til at udvikle i FM og hvordan kan du blive en del af det?
Dato
11. februar 2021
Tid
14:00 - 15:15
Sted
Link sendes seperat ud
Mødested
Mødet er virtuelt
Nu har du muligheden for at blive klogere på, om et medlemskab af Dansk Facilities Management kunne være interessant for dig og din virksomhed. DFM afholder nemlig et gratis online webinar med en introduktion til foreningen. 
 
Hvad laver foreningen DFM, hvem og hvor mange er medlemmer, hvordan skaber et medlemskab værdi for både kommuner, statslige institutioner og private virksomheder, hvordan bidrager foreningen til at udvikle i FM og hvordan kan du blive en del af det? Vi kommer ind på, hvad et medlemskab kræver, koster og hvem du kan forvente at få i dit netværk gennem et medlemskab. 

Hør mere om DFMs tilbud om masser af ny viden gennem gratis medlemsarrangementer, virtuelle og fysiske, samt 4 udgivelser af magasinet FM Update. Om vores internationale samarbejde med IFMA og endelig muligheden for at deltage i branchens eneste årskonference, hvor vi netværker, lærer og bliver inspirereret af det faglige program.

DFM ønsker at samle alle kræfter indenfor FM, så vi sammen står stærkt og kan udvikle branchen, videndele med hinanden, danne netværk og få et fællesskab på tværs. Intromødet er gratis og uforpligtende – vi håber du har lyst til at lytte med.

PROGRAM 
Kl. 14.00 Velkomst ved Flemming Wulff Hansen
Kl. 14.05 Præsentation af DFM ved Flemming Wulff Hansen 
Kl. 14.20 Verner Bentzen om værdien af at være i netværk i DFM
Kl. 14.30 Susanne Balslev Nielsen om Kompetenceudvalget 
Kl. 14.40 Troels Skak-Nørskov, Gribskov Kommune, hvad bidrager DFM med i dit arbejdsliv 
Kl.14.40 Charlotte Kyhl, TOPdanmark om at være medlem og deltage i et DFM netværk 
Kl. 15.00 Spørgsmål 
Kl. 15.15 Tak for i dag ved Flemming Wulff Hansen

EFTER MØDET
D
u vil få et indblik i, om du kan drage fordel af et medlemskab.


MÅLGRUPPE
Nye eller potentielle medlemmer af DFM 

 
Annoncer