Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Virtuelt / Medlemsmøde
Afholdt
20. april 2021
13:00 - 14:30

Hvordan ser fremtiden ud med Robotics i FM?

Arrangør: DFM
Hvor langt er vi med brugen af robotics i FM? Hvad kommer robotics til at betyde for vores arbejdsliv og hvilke opgaver kan robotter løses for FMere i fremtiden?
Hør Lars Dalgaard's, Sektionsleder, Teknologisk Institut, bud på, hvordan fremtiden ser ud med robotics - fjender de jobs eller skaber de job. Er de fjender eller kolleger? Hør Lilian Jørgensen fra plejecenteret Lion Park fortælle om deres case om robotløsning i indsatsen mod skimmel
Hvor langt er udviklingen kommet med brugen af robotics i FM? Hvad kommer robotics til at betyde for vores arbejdsliv og hvilke opgaver kan robotter løses for FM’ere i fremtiden? 

Lars Dalgaard, sektionsleder,Teknologisk Institut, giver os sit syn på robotics og understreger, at robotter er sat i verden for at hjælpe os selv. Både i forhold til arbejdsmiljø, effektivitet, viden, nytænkning og konkurrenceevne, hvor hver gør det, som de er bedst til i koncepter som ”Shared Autonomy” og kollaborative robotter.
 
Eksempler på Shared Autonomy kunne være robot-arme eller droner gøre dét, de er gode til og mennesker dét, de er gode til. Shared Autonomy er en fornuftig deling af ansvar mellem menneske og maskine. Se en stribe eksempler på robotter, som løser fm-opgaver inden for udendørsareal, sikkerhed, rengøring og meget andet. 

Lyt med, og bliv inspireret af, hvad robotteknologien kan tilbyde på nuværende tidspunkt.


Centerleder på Lions Park i Rudersdal kommune Lilian Jørgensen fik en udfordring med skimmelsvamp. På centeret bruges robotteknologi i forvejen, men kendte ikke til teknologi på skimmelområdet og hvilke resultater, man kan opnå med den. Lilian fortæller om sine erfaringer med fra den konkrete sag, som endte med et tilfredsstillende resultat og med en helt anden bundlinje end forventet.
Lillan har gjort sig overvejelser omkring, hvilke elementer, som en strategi for robotter på arbejdspladsen bør have og hun deler sine overvejelser på webinaret.
PROGRAM 
Kl. 13.00 Velkommen ved DFM 
Kl. 13.10 Robotics eller cobotics? Hvordan ser arbejdslivet ud med større brug af robotter? Lars Dalgaard, sektionsleder, Teknologisk Institut 
Kl. 13.50 Debat og spørgsmål 
Kl. 14.00 Centerleder Lilian Jørgensen fra Lions Park i Rudersdal Kommune fortæller om deres erfaringer med robotteknologi i indsatsen mod skimmel og overvejelser om robotstrategi
Kl. 14.25 Afsluttende spørgsmål 
Kl. 14.30 Tak for i dag
 
MÅLGRUPPE
Alle FM’ere i små, mellemstore og store organisationer, som arbejder med eller interesserer sig for brugen af robotter 
 
EFTER MØDET 
  • Har du set en masse eksempler på robotics på FM-området
  • Har du et indtryk af fremtidens arbejde med robotter
  • Har du hørt en case om robotteknologi til skimmelindsats.
  • Har du hørt tanker og strategi for brugen af robotics

 
Annoncer