Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Virtuelt / Medlemsmøde
20. april 2021
13:00 - 14:30

Hvordan ser fremtiden ud med Robotics i FM?

Arrangør: DFM
Hvor langt er vi med brugen af robotics i FM? Hvad kommer robotics til at betyde for vores arbejdsliv og hvilke opgaver kan robotter løses for FMere i fremtiden?
Hør Lars Dalgaard's, Sektionsleder, Teknologisk Institut, bud på, hvordan fremtiden ser ud med robotics - fjender de jobs eller skaber de job. Er de fjender eller kolleger?
Dato
20. april 2021
Tid
13:00 - 14:30
Sted
Link sendes seperat ud
Virtuelt
Virtuelt
Mødested
Mødet er virtuelt
Hvor langt er vi med brugen af robotics i FM? Hvad kommer robotics til at betyde for vores arbejdsliv og hvilke opgaver kan robotter løses for FM’ere i fremtiden? 

Lars Dalgaard, sektionsleder,Teknologisk Institut, giver os sit syn på robotics og understreger, at robotter er sat i verden for at hjælpe os selv. Både i forhold til arbejdsmiljø, effektivitet, viden, nytænkning og konkurrenceevne, hvor hver gør det, som de er bedst til i koncepter som ”Shared Autonomy” og kollaborative robotter.
 
Eksempler på Shared Autonomy kunne være robot-arme eller droner gøre dét, de er gode til og mennesker dét, de er gode til. Shared Autonomy er en fornuftig deling af ansvar mellem menneske og maskine. Se en stribe eksempler på robotter, som løser fm-opgaver inden for udendørsareal, sikkerhed, rengøring og meget andet. 

Ib Landvad Høring, driftskonsulent i Frederiksberg kommune, har fokus på robotics og har også udarbejdet en strategi for kommunens brug af robotter nu og i fremtiden. Ib arbejder på at finde en løsning, som bl.a. skulle sænke sygefraværet i daginstitutionerne, og i den forbindelse har han har tilføjer robotter, hvilket har givet positive resultater.

Lyt med, og bliv inspireret af, hvad robotteknologien kan tilbyde på nuværende tidspunkt, samt hør konkrete erfaringer med robotteknologi i Frederiksbergs Kommune.

PROGRAM 
Kl. 13.00 Velkommen ved DFM 
Kl. 13.10 Robotics eller cobotics? Hvordan ser arbejdslivet ud med større brug af robotter? Lars Dalgaard, sektionsleder, Teknologisk Institut 
Kl. 13.50 Debat og spørgsmål 
Kl. 14.00 Ib Hørning, Driftskonsulent, Frederiksberg kommune fortæller om deres tanker om en fremtidig strategi om robotics og deres konkrete erfaringer med sygdomsforebyggelse ved desinficering med robotics 
Kl. 14.25 Afsluttende spørgsmål 
Kl. 14.30 Tak for i dag
 
MÅLGRUPPE
Alle FM’ere i små, mellemstore og store organisationer, som arbejder med eller interesserer sig for brugen af robotter 
 
EFTER MØDET 
  • Har du set en masse eksempler på robotics på FM-området
  • Har du et indtryk af fremtidens arbejde med robotter
  • Har du hørt en kommunes tanker og strategi for brugen af robotics
Annoncer