Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Virtuelt / Medlemsmøde
Afholdt
12. april 2021
10:00 - 11:45

Kan strategisk vedligehold reducere driftsomkostninger og hindrer drifttab?

Arrangør: DFM
Strategisk vedligehold skal reducere driftomkostninger og bevare værdien af vores bygninger.
Hør, hvordan teknisk chef for A.P Møller Mærsk Jonas Juel-Søgaard også bruger sin vedligeholdelsesplan til at styre sit budget.
Lina Maria Johnsson er planlægningschef for Københavns Ejendomme og Indkøb. På webinaret fortæller Lina fortæller om deres planlægning og prioritering af strategisk vedligehold, når vilkår som det politiske landskab samt forandringer i lovrammen kan spille ind i planlægningen.
Udgangspunktet er, at planlagt vedligehold reducerer omkostninger og bevarer værdien af vores faciliteter og bygninger. Men virker det også sådan i praksis, når hverdagen buldrer derudaf? Fra tid til anden udfordres vores planer af udefrakommende vilkår, som da bygningerne fornylig igen blev tømte for medarbejdere under covid-19 nedlukning nummer 2. 

Jonas Juel-Søgaard er Teknik Chef ved A.P. Møller - Mærsk A/S og gennem de seneste 3 år brugt strategisk vedligehold til at have et godt styringsredskab over både vedligehold men også budget, som tydeliggør, hvilke investeringer, som der skal gøres samt hvad det har af omkostninger. 

I 2017 vedtog Borgerrepræsentation i Københavns Kommune en styringsmodel for vedligehold som Københavns Ejendomme og Indkøb har arbejdet efter siden. Planlægningschef, Lina Maria Johnsson, fortæller om, hvordan de arbejder med planlægning og prioritering af vedligehold, forventede gevinster og udfordringerne. 
 
PROGRAM
Kl10.00 Velkommen
Kl. 10.05 Oplæg ved (indflyvning) Poul Henrik Due: Hvorfor laver man strategisk vedligehold og hvad siger loven? 
Kl. 10.30 Teknisk chef, Jonas Juel-Søgaard fra A.P. Møller Mærsk præsenterer sin strategiske vedligeholdelsesplan og viser, hvordan de bruger samme plan til at holde en stram budgetstyring.
Kl. 10.55 Lina Maria Johnsson, planlægningschef for Københavns Ejendomme og Indkøb fortæller om deres planlægning og prioritering af strategisk vedligehold.
Kl. 11.20 Flemming Wulffs Hansen viser nøgletal på strategisk vedligehold i analyseværktøjet
Kl. 11.35 Spørgsmål og debat 
Kl. 11.4Tak for i dag
 
MÅLGRUPPE
Alle, som arbejder med strategisk vedligehold på taktisk eller strategisk niveau.
 
EFTER MØDET
Har du fået en teoretisk indflyvning til strategisk vedligehold
Har du hørt andre ansvarlige for planlægnings overvejelser, som du evt. kan supplere din vedligeholdelsesplan med
Ved du, hvordan du kan benchmarke dig til nøgletal på vedligehold
 
Annoncer