Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Ballerup / Medlemsmøde
Afholdt
22. juni 2021
13:00 - 16:00

Vedligeholdelsesbattle

Arrangør: DFM
NY DATO 22. JUNI - ELLERS SAMME STED OG TID.

NYHED: Deltag som hydrid - tilmeld dig OG send en mail til kwn@dfm-net.dk for at modtage et mødelink.

Hvilken vedligeholdelsesstrategi bruger du, og er den bestemt af dig eller omstændighederne?

Der er mange hensyn, som spiller ind på beslutningen om, hvilken vedligeholdelsesstrategi, som FM-organisationen skal udføre. Men hvilken strategi har flest fordele? Det skal vi battle om ved dagens arrangement i Ballerup.
 
NY DATO 22. JUNI - ELLERS SAMME STED OG TID.
De tilmeldte har fået besked.


Hvilken vedligeholdelsesstrategi bruger du, og er den bestemt af dig eller omstændighederne?NYHED: Deltag som hydrid - tilmeld dig på sædvanlig OG send en mail til kwn@dfm-net.dk for at modtage et mødelink.


Der er mange hensyn, som spiller ind på beslutningen om, hvilken vedligeholdelsesstrategi, som FM-organisationen skal udføre. Men hvilken strategi har flest fordele? Det skal vi battle om ved dagens arrangement i Ballerup, hvor vi satser på, at vi kan mødes fysisk. Tilmeldingen er derfor først til mølle, da vi kan være begrænset på deltagerantallet.
 
Men hvordan definerer man vedligehold i ejendomsdrift, og hvilke elementer består det begrebet af? Poul Henrik Due, som er underviser på FM-uddannelsen og chefkonsulent ved Leif Hansen Bygherrerådgivning, sætter den teoretiske ramme. Herefter kaster Flemming Wulff Hansen og Preben Gramstrup ud i et battle om vedligeholdelsesstrategier med Poul Henrik som kampdommer.
 
Hvilke emner kommer de to mon ind på undervejs? Her er nogle af de spørgsmål, som de sikkert kommer ind på under de to battler:

Hvordan bør man bygge sin strategi op? Hvilke elementer spiller ind? Er der et stort efterslæb på ejendommen, eller giver det mest mening at definerer det, som en masse hasteopgaver? Er akut vedligehold altid dårligere end planlagt vedligehold?Hvilke spørgsmål kan man besvare efter en opstillet strategi? Er det kun definerer som svar på, hvad vi gør eller også et aktivt svar på, hvad vi ikke gør? Hvad skal prioriteres, for der er næppe noget, som er lige vigtigt, eller indebærer lige stor risiko. Skal en god vedligeholdelsesstrategi kunne svare på, i hvilken tilstand ejendommen befinder sig om 5 år? Hvis dit budget varsles til at skulle skære 10 % ned næste år, kan du så sige, hvilken betydning, som det kommer til at have på ejendommen om 5 eller 10 år? Hvis budgettet er stramt er det så mindre vigtigt eller endnu vigtigere at have en klokkeklar strategi på, hvad der skal prioriteres nu eller senere? Har du tendens til at prioritere det, som er vigtigt for brugerne af ejendommen eller det, som er vigtigt for bygningens funktion og tilstand på længere sigt?
 
Kan de to battlere mon blive enige om, at manglende viden om ejendommens udvikling svækker forholdet til ledelsen, men det omvendte styrker?
 
Vi er spændte på at høre jeres input til de to debattører.
 
Kl. 13.00 Velkomst ved DFM
Kl. 13.10 Hvad dækker vedligehold i ejendomsdrift af Poul Henrik Due 
Kl. 13.30 Battle runde 1 – Er akut vedligehold altid bedre end planlagt vedligehold? 
Kl. 13.50 Opsamling runde 1
Kl. 14.00 Pause og forplejning
Kl. 14.30 Battle runde 2  - Findes der en universel vedligeholdelsesstrategi?
Kl. 14.50 Opsamling og fælles debat 
Kl. 15.15 Afslutning og netværk med forplejning
Kl. 16.00 Tak for i dag
 
MÅLGRUPPE
Alle FM’ere i små, mellemstore og store virksomheder og organisationer, som arbejder med vedligehold og nøgletal.
 
EFTER MØDET 
  • Har du fået viden om, hvad vedligehold dækker over i ejendomsdrift. 
  • Har du fået input til din egen vedligeholdelsesstrategi
  • Har du fået et indblik i argumenterne for de forskellige vedligeholdelsesstrategier
  • Har du fået en sund debat om vedligeholdelsesprioriteringer i din hverdag

 
Annoncer