Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Humlebæk / Medlemsmøde
Afholdt
9. juni 2021
14:00 - 16:30

WE Danmark: Hvad kan vi lære af kulturinstitutionerne og Retail?

Arrangør: WE Danmark & DFM
Det er langt fra kun vores arbejdsliv, der er under massiv forandring som følge efter pandemien. Til dette WE event retter vi blikket mod kulturinstitutionerne og Retail. Begge brancher oplever store forandringer og der er helt sikkert noget en workplace entusiast kan lade sig inspirere af!
Du kan høre om -og med egen krop opleve- hvordan kulturinstitutionen Louisiana Museum of Modern Art lykkedes med at trække fulde huse, og vi har inviteret en gæst fra Retail til at fortælle om hvordan fremtiden ser ud i deres branche.

Det er langt fra kun vores arbejdsliv, der er under massiv forandring som følge efter pandemien. Til dette WE event retter vi blikket mod kulturinstitutionerne og Retail. Begge brancher oplever store forandringer og der er helt sikkert noget en workplace entusiast kan lade sig inspirere af!

Du kan høre om  - og med egen krop opleve -  hvordan kulturinstitutionen Louisiana Museum of Modern Art lykkedes med at trække fulde huse, og vi har inviteret en gæst fra Retail til at fortælle om hvordan fremtiden ser ud i deres branche.

Dagen byder på to oplæg, blandet med masser debat og mulighed for netværk:

13.45-14.00: Ankomst og registrering. Vi skal være i Bådhuset.14.00-16.15: Hvad kan vi lære af kulturinstitutionerne og Retail?

Velkommen v. Jeffrey Saunders og Helle Lohmann Rasmussen – Hub leaders i DK

Thomas Bendix, Head of Communication & Marketing, Louisiana 
Sådan skaber vi oplevelser, der tiltrækker publikum fra nær og fjern.

Louisiana har om nogen formået at skabe et hus, som folk flokkes om at opleve. Hør Thomas Bendix fortælle om, hvordan det er lykkedes. Der er helt sikkert noget at lære for en workplace-entusiast, der drømmer om at motivere medarbejderne til at flokkes om kontoret.

Pause
 
Kim Hein, Direktør, RetailTech Lab

Fremtidens butik – Sådan vil retail tiltrække kunder til den fysiske butik.
Covid-19 har i høj grad accelereret forandringer i vores forbrugsmønstre. I dette oplæg fortæller Kim Hein om initiativet RetailTech Lab, og giver os indblik i hvad fremtidens butik skal kunne, for at tiltrække kunder. Hør f.eks. om social shopping, interaktive shopping oplevelser og om hvad data og AI giver Retail af værdifulde indsigter.

Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål efter hvert oplæg, og diskutere hvordan vi kan bruge indsigter fra oplæggene i arbejdet med Workplace og Facility management.

Opsamling på eftermiddagens oplæg og debat

16.15: Introduktion til aktuelle udstillinger
Forud for besøg i udstillingerne på egen hånd, giver en af Louisianas dygtige formidlere en kort introduktion til de aktuelle udstillinger og giver ideer til hvad man særligt skal holde øje med, eller måske prioritere, hvis tiden er knap.


16.30: Tak for i dag og besøg i udstillingerne på egen hånd
 Der er 40 pladser, der uddeles efter først til mølle-princippet. 
Husk at deltagelse kræver medlemskab af WE eller Many Ways of Working.
Annoncer