Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Virtuelt / Medlemsmøde
Afholdt
9. juni 2021
09:00 - 10:30

DKV-planer efter BR18

Arrangør: DFM
Få styr på reglerne omkring DKV-planer i BR18!

Hvilke ændringer til DKV-planer blev indført med BR18, hvis nogen? Se med, når chefkonsulent fra TBST Alex Jakobsen giver os en gennemgang af reglerne og du vil få input fra Gjensidige om deres syn på manglende DVK-planer. Endelig fortæller Helene Anisimov fra CPH, hvordan de opnår compliance på DKV-planer og om den menneskelige faktor.
Kravet om Drift, kontrol og vedligeholdelsesplaner er ikke en nyhed, men ved implementeringen af BR18 er det som bekendt nyt, at det er en certificeret brandrådgiver, som har udformet vedligeholdelsesplanerne. Det har ændret tyngden af kravet, og derfor er der god grund til at sætte fokus på DKV-planer i nye og eksisterende bygninger.

Vi har derfor invitereret Alex Jakobsen fra Trafik, Bolig- og Byggestyrelsen til gennemgå reglerne og ændringer i BR18. I er meget velkomne til at stille spørgsmål og få afklaret evt. tvivl. Henrik Vind fra Gjensidige ser brugen og konsekvenserne af manglende DKV-planer, og fortæller om, hvorvidt de ændrede krav også påvirker forsikringsselskaber vurderinger af skader. CPH har et hav af anlæg, og det er en stor opgave at leve op til kravene om DKV-planer. Helene Anisimov fortæller om sit arbejde med compliance på området og hvordan det at have medarbejderne i processen er en vigtig nøgle til at løse opgaven i hverdagen.

PROGRAM
09.00 Velkomst ved DFM

09.10 BR 18 krav til DKV-planer ved Axel Jakobsen, chefkonsulent fra Trafik-, bolig- og byggestyrelsen
09.35 Hvorfor forholder forsikringsselskaber ved skade til ikke overholdte regler ved Henrik Vind, Gjensidige
10.00 Hvordan løses DKV i den travle hverdag ved Helene Anisimov, CPH
10.25 Afsluttende spørgsmål
10.30 Tak for i dag

MÅLGRUPPE
Alle FM'ere, som har ansvar for DKV-planer

EFTER MØDET
Er du oplyst om gældende regler for DKV-planer efter BR18
Har du fået mulighed for at stille spørgsmål vedr BR18
Har du hørt, hvordan andre løser kravene til DKV-planer
 
Annoncer