Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Ballerup / Medlemsmøde
10. februar 2022
09:00 - 11:00

Kompetence-Torsdag om Sunde bygninger og arbejdspladser

Arrangør: DFM
I 2022 lancerer vi en mødeserie til kompetenceopbygning indenfor aktuelle FM-emner.

Forud for mødet sender vi jer successivt en artikelserie af Per Anker Jensen, Professor emeritus og DFM æresmedlem. I artiklerne og ved møderne sætter Per lup på de nævnte emner og præsenterer jer for den seneste relevante forskning på området. Per sætter desuden emnet i en aktuel og praksisnær vinkel og giver sit syn på, hvordan emnet kommer til at præge FMere i fremtiden.
Dato
10. februar 2022
Tid
09:00 - 11:00
Sted
Mødelokale Vancouver
Borupvang 3
2750 Ballerup
Mødested
Alle møder afholdes i Ballerup
Kompetence-Torsdag er en møderække med det nyeste fra FM-forskning om en række aktuelle emner. 

Forud for mødet sender vi jer successivt en artikelserie af Per Anker Jensen, Professor emeritus og DFM æresmedlem. I artiklerne og ved møderne sætter Per lup på de nævnte emner og præsenterer jer for den seneste relevante forskning på området. Per sætter desuden emnet i en aktuel og praksisnær vinkel og giver sit syn på, hvordan emnet kommer til at præge FM’ere i fremtiden. 

Efter en kort pause diskuterer I emnet i plenum – hvordan ser I på fx på det i jeres organisationer? Hvilke udfordringer og muligheder ser I emnet rummer? Hvilker erfaringer eller indspark vil I videregive i debatten?

Tilmeld dig de individuelle møder og få tilsendt artiklen senest torsdagen før Kompetence-Torsdagen.

Det er ikke en forudsætning at læse artiklen, før du deltager. Artiklens pointer bliver fremhævet i løbet af mødet.

Sunde bygninger og arbejdspladser
Sunde bygninger og arbejdspladser er vigtige forudsætninger at skabe et godt arbejdsmiljø og tilfredse medarbejdere. Men hvordan kan man designe og understøtte sunde arbejdspladser, og hvad betydning har det for virksomhedens produktivitet? Og kan investeringer i sunde bygninger og arbejdspladser betale sig?   
 
Annoncer