Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Ballerup / Medlemsmøde
10. marts 2022
09:00 - 11:00

Kompetence-Torsdag om ejendomsstrategier og co-working

Arrangør: DFM
I 2022 tager vi hul på et nyt koncept, nemlig Kompetence-Torsdag.

Forud for mødet sender vi jer successivt en artikelserie af Per Anker Jensen, Professor emeritus og DFM æresmedlem. I artiklerne og ved møderne sætter Per lup på de nævnte emner og præsenterer jer for den seneste relevante forskning på området. Per sætter desuden emnet i en aktuel og praksisnær vinkel og giver sit syn på, hvordan emnet kommer til at præge FM?ere i fremtiden.
Dato
10. marts 2022
Tid
09:00 - 11:00
Sted
Mødelokale Vancouver
Borupvang 3
2750 Ballerup
Info
Mødet finder sted i mødelokalet Vancouver
Kompetence-Torsdag er en møderække med det nyeste fra FM-forskning om en række aktuelle emner - denne gang om ejendomsstrategier og co-working.

Forud for mødet sender vi jer successivt en artikelserie af Per Anker Jensen, Professor emeritus og DFM æresmedlem. I artiklerne og ved møderne sætter Per lup på de nævnte emner og præsenterer jer for den seneste relevante forskning på området. Per sætter desuden emnet i en aktuel og praksisnær vinkel og giver sit syn på, hvordan emnet kommer til at præge FM’ere i fremtiden. 

Efter en kort pause diskuterer I emnet i plenum – hvordan ser I på fx på det i jeres organisationer? Hvilke udfordringer og muligheder ser I emnet rummer? Hvilker erfaringer eller indspark vil I videregive i debatten?

Tilmeld dig de individuelle møder og få tilsendt artiklen senest torsdagen før Kompetence-Torsdagen.

Det er ikke en forudsætning at læse artiklen, før du deltager. Artiklens pointer bliver fremhævet i løbet af mødet.

Ejendomsstrategier og co-working
Co-working associeres normalt med faciliteter, der benyttes af freelancere og iværksættere. Der er imidlertid en tendens til at co-working faciliteter i stigende omfang også anvendes af større, etablerede virksomheder som en del af deres portefølje af lokaler og arbejdspladser. Et hollandsk studie har undersøgt en række cases, der viser forskellige måder, hvorpå virksomheder kan anvende co-working faciliteter til at skabe mere fleksibilitet i deres portefølje.

Program 

Kl. 09.00 Velkomst og præsentationsrunde 
Kl. 09.15 Præsentation af dagens emner. Artiklens pointer gennemgås. 
Kl. 09.45 Pause
Kl. 10.00 Debat og spørgsmål 
Kl. 11.00 Tak for i dag 

Målgruppe
Alle FMere uanset ledelsesniveau, som ønsker at dygtiggøre sig, samle viden og erfaringer på de forskellige områder af FM.


Efter mødet
Er du opdateret på den seneste viden og haft en praksisnær debat med Per Anker Jensen og de øvrige af dine FM-kolleger.


 
Annoncer