Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Middelfart / Konference
Afholdt
30. november 2017
09:15 - 17:00

Molio Netværkskonference 2017

Tilmelding skal ske direkte ved Molio

Molios Netværkskonference 2017

- konferencen hvor DU gør en forskel

Digitalisering | Standarder | Informationsstrukturer | Data

 

Der er rigtigt mange store, flotte konferencer om BIM / VDC, hvor vi besnæres af store pragtprojekter, hvor BIM / VDC virkelig har skubbet markant til grænserne.

 

Vi vil med vores konference fokusere på de rammer, som gør det helt praktisk muligt at opnå de flotte eksempler.

Vi ser på digitaliseringen og de standarder, informationsstrukturer og data der udgør fundamentet. Vi giver dig de nyeste erfaringer på disse områder, og giver dig løsninger, værktøjer og eksempler på anvendelse i praksis via cases - og vi giver dig især masser af mulighed for at drøfte praktikken med de mange praksisorienterede eksperter, og til at præge den fremtidige fokus i arbejdet. 

 

 

Dit udbytte af konferencen

Du bliver effektivt opdateret af stærke praktikere på netop disse aktuelle udfordringer og løsninger ift. digitalisering, standarder, informationsstrukturer og data i byggeriet. Og du får herved viden, du kan bruge direkte på dit arbejde dagen efter konferencen.

 

Konferencens udvikling er drevet af brugerne, som har udpeget de emner, der tages op. Det ruster dig til at være på forkant med / opdateret på netop de emner, som er udvalgt af brugere som dig.

 

Og du får rig mulighed for at indgå i en stærk videndeling og drøfte dine aktuelle udfordringer, og til at præge arbejdet fremover baseret på det vi alle har brug for, herunder pege på de emner, du mener Molio bør sætte i gang enten selv eller gennem vores netværk. 

 

Program

Programmet udvikles løbende. Der vil være ca. 25 oplæg fordelt på tre spor.
Se det foreløbige program herKontakt HUSET Middelfart og book værelse og/eller konferencemiddag se mere her

Tilmeld dig konferencen direkte ved Molio
Annoncer