Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Afholdt
6. september 2016

Konference: Fremtidens FM - mere end outsourcing

Konferencen var lavet i samarbejde med Tekniq med fokus på bl.a. trends, Big Data, Internet of Things, totaløkonomi og bæredygtighed. På denne fælles konference satte vi fokus på nogle af de udviklinger, der kommer til at præge Facilities Management i de kommende år.

Den 6. september kunne vi åbne dørene for konferencen: Fremtidens Facilities Management – mere end outsourcing.

Konferencen var i samarbejde med Tekniq med fokus på bl.a. trends, Big Data, Internet of Things, totaløkonomi og bæredygtighed. På denne fælles konference satte vi fokus på nogle af de udviklinger, der kommer til at præge Facilities Management i de kommende år. 

Både offentlige og private virksomheder er under pres for at levere mere for mindre. Alle led i kæden skal optimere både i forhold til omkostninger og i forhold til at bidrage til virksomhedens forretningssucces, indtjening og arbejdsprocesser. Den tekniske udvikling ændrer vores arbejdspladser på alle måder: hvordan vi bygger dem, hvordan vi udstyrer dem, hvordan vi vedligeholder dem og ikke mindst hvordan vi arbejder mere produktivt i dem.

I kraft af vores indlægsholdere, fik vi indblik bl.a. trends for FM, mulighederne med Big Data, totaløkonomi, energioprimering samt bæredygtighed. Vi rundede konferencen af med en paneldebat inden deltagerne kunne nyde et godt glas vin og forfriskinger.

Trends for FM
v/Mogens Kornbo, direktør, Center for Ejendomme, Region Hovedstaden

FM er i dag et strategisk indsatsområde i virksomheden og det har ændret rammevilkårene – både for FM afdelingerne, leverandørerne og rådgiverne.

Forholdet mellem leverandør og kunde er under udvikling, og der stilles i højere grad krav om output baserede kontrakter, og at leverandørerne kan bidrage til den samlede forretningsudvikling. Vi skal skabe win-win med respekt for både virksomheden og leverandørens forretning.

 

 

Big Data, Internet of Things, digitalisering
v/Flemming Adsersen, adm.dir DataScienceHouse & Peter Fritzbøger, Field Service Sales Manager, Schneider Electric

Vi får data i stride strømme om bygninger, medarbejdere, kunder og produkter. Hvordan udvikler man sin forretning med Big Data og hvem bliver vinderne. Hvem skal sikre at data bliver genereret, opsamlet og brugt både strategisk og operationelt.

 

 

 

Totaløkonomi, energioptimering & bæredygtighed

Energioptimering er en hjørnesten i bæredygtighed, og det samme gælder totaløkonomi, funktionalitet og teknisk kvalitet. Med kravene fra ”vugge til vugge”, stilles der krav om troværdig eviggyldig dokumentation, der igen stiller store krav til leverandørne. Uden et ”win-Win” samspil mellem leverandør og driftsherre, kan bæredygtigheds projekter ikke gennemføres.

- Bæredygtighed og totaløkonomi er to sider af samme sag
v/Mette Qvist, direktør, Green Building Council Denmark.

- Investor som driver på krav til bæredygtighed i fremtidens bygninger
v/Marius Møller, ejendomsdirektør, Pension Danmark

- Energioptimering og bæredygtighed i praksis
v/Michael Dam, projektudviklingschef, Kemp & Lauritzen

 

 

 

 

Annoncer