Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
København N / Medlemsmøde
Afholdt
13. marts 2018
15:00 - 19:00

Nye tider kræver nye data - er du klar?

Nye tider kræver nye data - er du klar?

Skal du have fast grund under fødderne som FM-er idag, så kræver det data og forretningsindsigt, der går langt dybere end tidligere.

Medlemsmødet bliver i dobbeltforstand et topmøde: Vi sætter spot på, hvilke data fremtidens FM-er skal bygge sin strategi og troværdighed på. Og vi holder mødet på 15. etage i det nye Mærsk tårn, der er bygget til Panum Instituttet - så der er garanti for en god udsigt. Til sidst slutter vi af med netværk og benchmarking af vin.

Mødet er et fællesmøde for medlemmer af DFM netværk og DFM benchmarking. Forud for medlemsmødet afholder DFM benchmarking sin generalforsamling med start kl. 15:00 i de samme lokaler. 

Program:

Kl. 15:00        Generalforsamling i DFM benchmarking

Kl. 15:30        FM skal tage (med) ansvar for virksomhedens forretningsprocesser
                        v/Emil Hassing & Jacob Dohn, Implement

Emil og Jacob fortæller hvordan bureaukrati svækker viksomhedens kampkraft. De fremlægger undersøgelser, der viser hvor lidt tid virksomhederne reelt bruger på det, der skaber værdi hos kunderne, og at FM har et klart medansvar for at sikre, at virksomheden har skarpe, værdiskabende forretningsprocesser. De giver bud på, hvilke data fremtidens FM-er skal have styr på, når FM skifter fokus fra "leverance af faciliteter" til "optimering af forretningsprocesser"

Kl. 16:00        FM-eren som driver for produktivitet 
                        v/Lene Becker, LAIKA

Lene, fortæller hvordan de rammer, som FM har ansvaret for, påvirker hvor effektivt vores virksomheder arbejder. Hun gennemgår den nyeste viden om, hvad rum betyder, og giver sit bud på, hvilke nøgletal, som den ambitiøse space manager skal interessere sig for. 

Kl. 16:30        Vorherre ser på den gode vilke - i direktionen er det tal, der tæller
                        v/Uffe Gebauer Thomsen, Center for ejendomme, Region Hovedstaden
 
Uffe fortæller hvordan man skaber sammenhæng mellem anlæg og drift og gennemgår de nøgletal, der skal findes i enhver FM-organisation, hvis den skal være en troværdig sparringspartner for direktionen. Hvilket FM-omkostningsniveau er mest værdiskabende. Hvad kan jeg lære ved at se på de andre brancher?

Kl. 17:00        Benchmarking af vin
                        v/Jakob Muus Bishoff, Saesonvine

Vi åbner det kreative netværksted og lægger ud med ost og benchmarking af vin. Jakob forestår vinsmagningen, og giver fif om value for money/money for value, og fortæller hvordan vores vinsmag har udviklet sig.

Kl. 19:00        Tak for i dag 
 
Annoncer