Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Middelfart / Seminar
Afholdt
10. september 2018
09:00 - 12:30

Hvordan giver Digitaliseringen bedre kvalitet?

Tilmelding skal ske direkte på Molio
OBS! Tilmelding skal ske direkte til Molio

 

Hvordan giver digitaliseringen bedre kvalitet?


Undersøgelsen Digitalt barometer peger på, at de vigtigste udbytter ved BIM fås i form af færre fejl og højere kvalitet.

Formål og udbytte:
Ny survey peger på, at de vigtigste udbytter ved BIM får i form af færre fejl og højere kvalitet. Du får et effektivt indblik i, hvordan du med BIM kan hente lette gevinster ifm. kvalitetssikring (KS) og kvalitetskontrol (KK).

Indhold:
Værktøjerne i digital KK er utrolig meget bedre end værktøjerne var i analog KK, og derfor kan der gennemføres en meget mere rationel KK i nutidens (og fremtidens) BIM projekter. Vi sparer således megen tid i en digital KK i forhold til en analog KK.

KS og KK har gennem tiderne været et spørgsmål om at finde fejl og mangler ved projektet, samt uoverensstemmelser mellem projektdelene.

Det er det fortsat, AB reformen giver rådgiverne et øget ansvar for de mangler, der evt. kan være i et projekt, så det har aldrig været mere aktuelt at gennemføre et optimalt KK, end nu.

Der skal findes kollisioner, konflikter og manglende konsistens i det projekt man udarbejder, ellers kan det blive dyrt for de der må tage skylden for fejl, mangler og uoverensstemmelser.

Alt dette forsøger vi på dette korte morgenseminar at give dig et overblik over, så du kan gå i gang med at udnytte mulighederne.

Målgruppe:
Alle i byggeriet der arbejder med IKT/BIM: Ledere der skal initiere og facilitere samarbejdsmulighederne, medarbejdere der skal indgå i nye samarbejdsrelationer og medarbejdere der skal fungere optimalt i en virksomhed og projekter med nye måder ( og muligheder ved ) at samarbejde.

Undervisere:
Arkitekt og byggeøkonom Christian Bolding, christianbolding
Civilingeniør, Master i IT, ph.d. Kristian Birch Pedersen, Exigo

OBS! tilmelding skal ske direkte til Molio

  
Annoncer