Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Ballerup / Medlemsmøde
20. juni 2018
08:00 - 10:00

Den globale FM-Café

Dato
20. juni 2018
Tid
08:00 - 10:00
Sted
DFM netværk, Borupvang 3, 2750 Ballerup
2750 Ballerup
Afbud
Bliver du forhindret i at deltage må du meget gerne give Lotte besked på mail: lon@dfm-net.dk

"Den globale FM-Café" åbner den 20. juni

DFM netværk inviterer nu for første gang til møde i "den globale FM-Café". Vi byder på morgenmad kl. 07:45 og tre oplæg, der fra meget forskellige positioner giver bud på, hvad der sker globalt med betydning for alle der arbejder med facility management.

Globale tendenser påvirker selvfølgelig de virksomheder der arbejder globalt, men også lokalt forankrede virksomheder og offentlige virksomheder oplever, at globale tendenser slår igennem i både den teknologiske, den forretningsmæssige og den organisatoriske tænkning. Mødet er derfor for alle - uanset om man p.t. arbejder globalt eller bare interesserer sig for, hvad der sker globalt.

Indlægsholdere:

Peter Ankerstjerne, der efter 24 år hos ISS, nu er en fri fugl. Peter er med i bestyrelsen for IFMA, der er den globale FM-organisation, og er også tilknyttet EuroFM - den europæiske FM organisation. Peter vil fortælle hvordan han oplever udviklingen af FM globalt set, og hvilke tendenser, der -formentligt- får størst betydning for FM i de kommende år.

Helle Lohmann Rasmussen, PHD Student, DTU Management Engineering. Helle er oplægsholder på årets EuroFM konference, der holdes i Sofia 6.-8. juni, og hun vil på caféen fortælle om, hvilke internationale trends hun som phd-studerende særligt har bidt mærke i på den europæiske konference.

Caféen holdes hos DFM netværk, Borupvang 3, 2750 Ballerup. Vi serverer morgenmad - Husk at morgentrafikken er tæt i Ballerup på det tidspunkt.

Program:

7.45 Ankomst og morgenmad

8.00 Den globale FM-Café. indlæg v. Peter Ankerstjerne og Helle Lohmann Rasmussen

9.30 Eftersnak og netværk

10.00 Tak for i dag


 
Annoncer