Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Ballerup / Medlemsmøde
Afholdt
20. juni 2018
08:00 - 10:00

Den globale FM-Café

"Den globale FM-Café" åbner den 20. juni

Arbejde foregår ikke kun på arbejdspladsen, og FM skal derfor udvide sit arbejdsfelt. Vi skal også tage ansvar for at facilitere og optimere det arbejde, der foregår fra hjemmearbejdspladser, fra offentlige steder som cafeer og ikke mindst det vigtige arbejde, der foregår som ”co-working” imellem virksomheder og teams -  ofte arbejder uafhængigt af tid og lokation på den ”virtuelle” arbejdsplads.

Det var en af de mange læringspunkter som Peter Ankerstjerne og Helle Lohmann trak frem på ”Den globale FM Café”, der løb af stablen for første gang hos DFM netværk.

DFM netværk invitede den 20. juni for første gang til møde i "den globale FM-Café". Vi bød på morgenmad kl. 07:45 og 2 oplæg, der fra meget forskellige positioner gav deres bud på, hvad der sker globalt med betydning for alle der arbejder med facility management.

Indlægsholdere:

Peter Ankerstjerne, der efter 24 år hos ISS, nu er en fri fugl. Peter er med i bestyrelsen for IFMA, der er den globale FM-organisation, og er også tilknyttet EuroFM - den europæiske FM organisation. Peter vil fortalte hvordan han oplever udviklingen af FM globalt set, og hvilke tendenser, der -formentligt- får størst betydning for FM i de kommende år.

Helle Lohmann Rasmussen, PHD Student, DTU Management Engineering. Helle var oplægsholder på årets EuroFM konference, der blev holdt i Sofia 6.-8. juni, og hun fortalte om, hvilke internationale trends hun som phd-studerende særligt har bidt mærke i på den europæiske konference.

Du kan se, eller gense præsentationerne fra Peter og Helle her:

 
Annoncer