Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
København S / Medlemsmøde
Afholdt
20. november 2018
15:00 - 17:30

Nyt hovedsæde skal understøtte Swecos forretningsudvikling

Når Sweco flytter fra Granskoven i Glostrup til Ørestads Boulevard i Ørestaden er det langt mere end en flytning på 15 km. for de 750 medarbejdere. det nye hovedsæde er tænkt helt anderledes i forhold til både at skabe en effektiv arbejdsplads, tiltrække de rigtige medarbejdere, skabe et godt arbejdsmiljø, understøtte forretningen og være en levende showcase for bæredygtigt byggeri.

Flytningen foregår i løbet af efteråret og allerede 
Tirsdag den 20. november kl. 15.00 til 17.30
Inviterer DFM netværk og Sweco til medlemsmøde, hvor både bygningen og de facility management-strategier, der ligger bag, vil blive præsenteret.

Program:
15.00-15.30

CEO, Dariush Rezai, Sweco Denmark, fortæller hvordan strategiske forretningshensyn førte til, at Sweco valgte at flytte til Ørestaden i et hus, der skaber et Campus-miljø til medarbejderne og er bæredygtighedsmæssigt certificeret til DGNB's guld niveau. Med placeringen i Ørestaden er man tæt på både Metro, motorvej, lufthavnen og 700 kolleger i Malmø.

15.30-16.00
Rundvisning ved Bo Schoppe, Sweco, der har været projektleder under byggeriet.

16.00-17.00
Jens Rolin og Signe Skovmand Jakobsen: DGNB-certificeringen af det nye hovedsæde
Christian Lundstrøm: Digital aflevering og overgang til drift af Swecos nye domicil
Christian Børsting: "War for talent". Hvordan ser den unge generation af talenter på det nye hovedsæde i forhold til beliggenhed, space management, samspil med kolleger m.v.

17.00-17.30
Netværk


 
Annoncer