Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Ballerup / Medlemsmøde
1. november 2018
08:00 - 10:00

Facilities Management er også risikostyring og beredskab!

Dato
1. november 2018
Tid
08:00 - 10:00
Sted
DFM netværk, Borupvang 3, 2750 Ballerup
2750 Ballerup
Afbud
Skulle du blive forhindret, må du meget gerne give Lotte besked via mail: lon@dfm-net.dk

Facilities Management er også risikostyring og beredskab!


FM-funktionen sidder med ansvaret for hovedparten af virksomhedernes infrastruktur - og således også med en mulighed (og ansvar) for at håndtere de forskellige risici og trusler, som vi står overfor - fra terror, over brand og ulykker til forsyningssvigt og utilgængelige bygninger.
Trusler og hændelser opstår ofte uvarslet, hvorfor både forebyggelse og evnen til at reagere hurtigt og effektivt er afgørende for at kunne håndtere truslerne - og derved skabe trygge og robuste virksomheder.

Kom og hør direktør i Human Risks, Mads Pærregaard, fortælle om professionel risikostyring og hvordan der er sammenhæng mellem risikostyringen og forsikringspræmier, og hør partner i Firmaberedskab, Gustav Juul, fortælle om beredskab og krisestyring som forlængelsen af risikostyringen - og om, hvordan FM-funktionen kan tage aktivt ansvar for dette.

Program:

Kl. 08:00     Morgenmad og networking.

Kl. 08:30     Velkomst v/Svend Bie, direktør DFM netværk.

Kl. 08:35     Hvordan kan man arbejde systematisk med risikostyring i forhold til at forebygge og sikre en oplyst beslutning om eventuel risikoaccept. Og hvordan kan en professionel risikostyring ses i sammenhæng med reduktion af forsikringspræmier. Indlæg v/Mads Pærregaard, direktør, Human Risks.  

Kl. 09:00     Trods risikostyring og forebyggelse indtræffer der alligevel hændelser, der påvirker drift, omdømme og sikkerhed. Hvordan kan FM-funktionen arbejde med beredskab og krisestyring som en naturlig forlængelse af risikostyringen. Indlæg v/Gustav Juul, partner, Firmaberedskab.

Kl. 09:25     Debat og "snak"

Kl. 10:00     Tak for i dag
Annoncer