Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Ballerup / Medlemsmøde
Afholdt
3. december 2018
07:30 - 10:00

Den Globale FM-cafè

Kom til "Den Globale FM-cafè" mandag den 3. december.

Vi byder på morgenmad og to indlæg, der fra meget forskellige positioner giver bud på, hvad der sker globalt og som påvirker alle, der arbejder med facility management.

Globale tendenser påvirker selvfølgelig de virksomheder der arbejder globalt, men også lokalt forankrede virksomheder oplever, at globale tendenser slår igennem i både den teknologiske, den forretningsmæssige og den organisatoriske tænkning. Mødet er derfor for alle - uanset om man p.t. arbejder globalt eller bare interesserer sig for globale tendenser.

Indlægsholdere:
Jørgen O. Svendsen, Global FM Director, Novozymes. Jørgen O. Svendsen har en lang karriere inden for facility management, og har haft ledende stillinger på både leverandør- og driftsherreside. I dag leder han Novozymes globale FM-organisation, og får gennem sin organisation og sine rejser til Novozymes destinationer et meget klart billede af, hvad der rører sig inden for FM i de forskellige verdensdele. Jørgen vil fortælle om hvordan Novozymes globalt har organiseret FM som en integreret del af kerneforretningen, og om udviklingen inden for FM på de regionale markeder. Hvad kan vi lære af andre FM-kulturer og hvad kan vi lære af Novozymes globale rejse?

Peter Arbs, MBA programdirektør, DTU Executive. Peter leder bl.a. DTU's MBA-program, der ikke mindst er relevant for FM-ledere, og han vil fortælle om, hvordan han oplever den globale udvikling i ledelsestænkningen. Peter vil på den baggrund lægge op til debat om, hvad det betyder for ledelse i fremtiden. 

Program: 
07.30-08.00: ankomst og morgenmad.
08.00-09.30: Den globale FM-cafè.
09.30-10.00:  "eftersnak og netværk".
Annoncer