Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Helsingør / Konference
Afholdt
28.-29. marts 2019

DFM netværks Årskonference 2019

En hjerneforsker, en filosof og en af landets mest erfarne rådgivere i disruption taler på Årskonferencen
I år fører vores facilitator Rolf Ejlertsen os sikkert gennem programmet, der indeholder emnerne digitalisering, kommunikation, Space Management, disruption og Workplace Management. En række specialister vil give os inspiration og nye vinkler til hvordan vi tackler de udfordringer og muligheder teknologien giver os.

2019 er også året hvor vi skal finde vinderen af Facility Management Prisen 2019
En stor del af årets program er afsat til Facility Management Prisen 2019 som uddeles i samarbejde med Boligfonden KUBEN. Prisen uddeles til en person eller virksomhed, der har udmærket sig ved særlig god og professionel Facility Management, og som kan inspirere andre til efterfølgelse. 
Læs mere om de 5 kandidater her

Konferencens tema i 2019 er: ”På den anden side af disruption” I løbet af de 2 dage vil vi tage fat i:

Hvis din CEO spurgte dig, hvad der er det vigtigste ved digitalisering, så……
Vi er midt i en digitalisering, der kommer til at vende op og ned på både FM-funktionerne og de kernevirksomheder, vi er en del af. FM-ere skal derfor navigere imellem at udvikle de muligheder digitaliseringen giver for de klassiske FM-aktiviteter, og forstå de ændringer digitaliseringen medfører for kernevirksomheden - og dermed hvad der skaber værdi for kernevirksomheden. Hvordan holder vi styr på at gøre tingene rigtigt og gøre de rigtige ting i en digital tid?
Læs mere her

Hvorfor har vi givet vores branche så tåbeligt et navn som Facility Management?
Vil begrebet Facility Management overleve digitaliseringen, eller skal det erstattes af et bredere Workplace Management begreb eller noget helt tredje. Vi lægger op til debat om, hvordan vi italesætter vores profession og gør os relevante på direktionsgangen – også efter digitaliseringen.
Læs mere her

Gør disruption til din fordel ... se de forandringer, du kan gøre noget ved
Forandring er ikke noget, som er klogt at overlade til andre. Uanset om du sidder med et stort eller et afgrænset ansvarsområde, så kan du bedre udvikle dit job og bidrage til at skabe en skarpere virksomhed, hvis du både kan se de forandringer, du ikke har indflydelse på, og de forandringer, som du faktisk kan påvirke.
Læs mere her

Space as a Service – Future of Work
Teknologien skaber nye forretningsmodeller og nye arbejdsprocesser, og det skal omsættes i nye FM-strategier og nye FM-services. Fremtidens virksomheder har færre fastansatte men forpligtende forhold til freelancere og samarbejdspartnere. Fleksibilitet og agilitet er buzzword med indhold.
Læs mere her

Du er med til at finde vinderen FM Prisen 2019
Derudover er 2019 også året hvor vi skal finde vinderen af Facility Management Prisen 2019. Der er 5 stærke kandidater i feltet, der alle nærer et brændende ønske om at skabe mere effektiv Facility Management gennem nyskabende digitale løsninger. Som deltager er du med til at stemme på hvem der skal vinde FM Prisen 2019.
Læs mere her

Se hele konference programmet her

Annoncer