Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Helsingør / Konference
28.-29. marts 2019

DFM netværks Årskonference 2019

Husk at vi åbner for Early bird tilmelding den 3. december 2018
Dato
28.-29. marts 2019
Tid
Se nærmere nedenfor
Sted
Strandhotel Marienlyst
Ndr. Strandvej 2
3000 Helsingør
Pris
Early bird: kr. 7.800,00 ekskl. moms
Medlem af DFM netværk: 8.800,00 ekskl. moms
Ikke medlem af DFM netværk 12.200,00 ekskl. moms

På den anden side af disruption
 

Vi er midt i en af de største samfundsændringer nogensinde. En evolution drevet af digitaliseringen - hvor vi både ser eksempler på overraskende hastige forandringer og overraskende stabilitet. Disruptive forandringer i en digital tid kan gå meget stærkt og påvirke virksomhederne på både strategisk, taktisk og opreationelt niveau. Men enhver mønt har to sider - også disruption. Når den nye forretningsmodel falder på plads, så kommer der en lang række klassiske forandringer og tilpasninger i forhold til både mennesker teknik og organisering.

Du kan læse mere og se det foreløbige program her
 

På Årskonferencen skal vi også finde vinderen af Facility Management Prisen 2019  

Facility Management Prisen 2019 går til en virksomhed, som har formået at tage digitaliseringens muligheder til sig inden for Facility Management (FM) Med digitaliseringens mange muligheder som tema uddeler Boligfonden Kuben og Dansk Facilities Management Netværk (DFM netværk) i marts 2019 Facility Management Prisen. Prisen – som tidligere gik under navnet Driftherreprisen – hædrer en virksomhed, der har udmærket sig inden for Facility Management og kan inspirere andre i branchen.

Prisen er med til at sætte fokus på fremragende Facility Management (FM) og de spændende cases, der er derude. Denne gang er temaet digitalisering, da det er et felt, som er vigtigt inden for alle områder af FM. Samtidig er det et felt, som er under rivende udvikling.

Du kan læse mere om prisen her 
Annoncer