Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
København S / Medlemsmøde
Afholdt
9. november 2017
15:00 - 19:30

Har FM brug for en spindoktor? Driftsherreprisen 2017

Har FM brug for en spindoktor? 

Konferencen afsluttede 1 års arbejde med Driftsherreprisen/Facilities Management prisen 2017. 

For 1 år siden begyndte vi at screene de kandidater, der var indstillet. Ved juletid stod vi med fire nominerede: Velux, Nordea, Coop og DR.

På årskonferencen blev alle de 4 cases fremlagt og efter en afstemning var det DR som medlemmerne i særlig grad fandt skulle have prisen.

Vi har gjort meget ud af at dokumentere de 4 nominerede, og vi vil godt opfordre dig til at vende tilbage til materialet, som ligger på vores hjemmeside og repræsenterer 4 fremragende cases, hvor alle 4 ud fra meget forskellige rammer og vilkår har skabt 4 helt forskellige løsninger, men som alle er 100% tænkt ind i forretningen og hvor FM er en fuldgyldig del af de forretningsprocesser, der afgør om virksomhederne får succes  - eller fiasko.

Det viser, at i FM er der ikke en facitliste: Vi må alle ud og finde den løsning, der er rigtig til vores virksomhed. 

Fungerer FM som en strategisk partner, eller udfører den først og fremmest operationelle opgaver? Hvordan ser FM-eren sig selv: Som en understøttende funktion til kerneforretningen, eller som en strategisk partner for topledelsen? Og hvordan ser organisationen på FM?

I marts måned vandt DR ejendomme & Service Driftsherreprisen – og den 9. november kan du bl.a. blive klogere på hvordan du kan få direktionen til at lytte, havde sammensat et spændende arrangement under overskriften: ”Har FM brug for en spindoktor?”  

Vi havde inviteret DR´s økonomidirektør, en retoriker som vil gav os konkrete værktøjer med hjem, vi havde en debat, hvor vi stillede spørgsmålet: Har FM brug for en spindoktor? Og vi debattererede hverdagens udfordringer.

Konferencen blev afrundet med Leif Lønsmann og Poul Holt Pedersen, som fortalte hvordan det er at være FM chef og koncerthusdirektør for en unik bygning som DR Koncerthuset. Derefter afprøvede vi koncertsalen med deltagelse i Torsdagskoncerten. 

Læs mere om Driftsherreprisen her

Annoncer