Arrangementer
tablet-menu
Arrangementer
mobile-menu
Helsingør / Workshop
27. marts 2019
14:00 - 17:00

Workplace Evolutionaries

Dato
27. marts 2019
Tid
14:00 - 17:00
Sted
Strandhotel Marienlyst
Ndr. Strandvej 2
3000 Helsingør

Vil du være med i et nyskabende netværk - Workplace Evolutionaries?


Instituttet for Fremtidsforskning, DFM netværk og Behavioural Strategy er gået sammen om at etablere et netværk omkring Workplace Evolutionaries (WE Hub)

WE Hub Denmark vil i hele 2019 være i en opbygningsfase, så der er ingen bindinger og intet kontingent, men vi vil meget gerne have en tilkendegivelse fra dig, så vi kan fortælle dig om de aktiviteter, der kommer til at foregå i netværket.

Netværket bygger bro mellem HR, IT og FM og understøtter dermed en trend, hvor supportfunktionerne i både offentlige og private virksomheder arbejder tætterer sammen om at skabe arbejdspladser, der giver mere værdi til både virksomhederne og til medarbejderne. På verdensplan er der i øjeblikket 1500 medlemmer, der gerne vil netværke med andre der arbejder med udvikling og transformation af arbejdspladsen, space management, samspil mellem rum og performance osv.

Som en introduktion til netværket inviterer WE Hub Denmark til en Før-konference Workshop i Helsingør på Hotel Marienlyst den 27. marts - dagen før DFM netværks årlige konference starter. Det er det første arrangement som netværket afholder, og det er åbent og gratis for alle der interesserer sig for Workplace Innovation og ny viden.

På workshoppen vil Chris Moriarty, Director IWFM. tale om hvordan digitalisering har ændret konceptet for workplace innovation og dermed den rolle som HR, IT og FM skal påtage sig hvis de ønsker at blive en del af kerne forretningens visioner.

Du kan blandt andet også høre Mathias Linnemann COO og og medstifter af Worksome freelance platform. fortælle om karrieren som freelancer og det fremtidige arbejdsmarked. hør om hvordan fremtidens rekruttering vil foregå så firmaerne kan tiltrække de unge talenter.

Workshoppen er som sagt gratis og åben for alle men det er nødvendigt at tilmelde sig da der er begrænset deltagerantal.

Workshoppen foregår på engelsk.

Du kan læse mere om netværket her

Program:

14.00 velkomst og introduktion til workshoppen
14.15 The Digitalization of the workplace, by Chris Moriarty, IWFM, UK
14.45 Recruitment and the platform economy, by Mathias Linnemann, Worksome
15.15 Creating a values driven organization - Civilization at Qvarts an Co, by Dorte Bregnhøj, Qvarts and Co
15.45 Coffee and network
16:00 Building communities in agile workplaces, by Zenia Francker, Creators Community
16.30 Q&A Session
17.00 Close of Workshop
17.00-18.00 Wine and network
Annoncer