Hvad får jeg/min virksomhed ud af at være medlem?
DFM netværk er det eneste forum for Facilities Management (FM) og repræsenterer en bredt udvalg af brancher og virksomheder. Den brede sammensætning af medlemmerne giver god mulighed for at etablere netværk i netværket, hvor udveksling af erfaringer, debatter og diskussion af konkrete problemstillinger kan foregå.

DFM netværk er en aktiv forening, som løbende har arrangementer for medlemmerne - både af faglig og social karakter. Som medlem har du din egen personlige adgangskode til den lukkede del af hjemmesiden, som er forbeholdt DFM netværks medlemmer. Her kan du bl.a. finde medlemsoversigt, materiale fra generalforsamlinger, diverse downloads m.m. Som virksomhedsmedlem får du/din virksomhed desuden håndbogen i Facilities Management af Per Anker Jensen til en værdi af 750,- kr. inkl. moms.

Hvad koster et medlemsskab?
DFM netværk har 3 typer af medlemskaber:

Virksomhedsmedlemskab:
Et virksomhedsmedlemsskab dækker hele organisationen. Det betyder, at alle medarbejdere får glæde af medlemsskabet. Er der fx et spændende arrangement, kan alle der har lyst til at deltage, melde sig til. Ligesom vor øvrige tilbud kan benyttes af alle i jeres organisation. Som medarbejder hos en medlemsvirksomhed får man et personligt log ind, som giver adgang til den lukkede del af hjemmesiden. Der sendes 1 stk. af Håndbogen i FM til virksomheden.

Pris: 10.200 pr. år eksl. moms

Personligt medlemsskab
Et personligt medlemsskab er primært rettet imod enkeltpersoner med særlig interesse i foreningen, f.eks. hvis du står imellem 2 jobs eller er pensionist, kan du opnå et medlemskab på særlige vilkår. Ved et personligt medlemsskab, er det er kun den person, der er meldt ind i foreningen, som kan deltage i vor arrangementer eller benytte sig af vor tilbud. Kontakt sekretariatet, hvis du ønsker at komme i betragtning til et personligt medlemskab.

Medlemsskab for studerende
Studerende kan opnå gratis medlemsskab, så længe du er studerende. Du skal kunne fremvise et studiekort ved indmeldelsen. Når du er færdiguddannet, vil dit medlemsskab ophøre. Studerende kan deltage i alle foreningens arrangementer, benytte sig af vor tilbud m.m.

Medlemsfordele
Som medlem af foreningen har du en række fordele. Du kan bl.a. få rabat på kurser og videreuddannelse hos vores samarbejdspartnere, gode priser på konferencer m.m. Læs mere om vores samarbejdspartnere her

 Bliv medlem af DFM netværk her