Faglig viden
tablet-menu
Faglig viden
mobile-menu

Søg artikler

Nyeste artikler

Der er meget stor forskel på, hvor FM-organisationerne ligger på modenhedstrappen, men de fleste forventer at rykke sig væsentligt i løbet af de næste tre år.
19. april 2018
Når FM-afdelinger skal indføre free seating eller andre større ændringer, bør de tage udgangspunkt i brugernes hverdag og vaner, lød opfordringen fra Morten Münter, specialist i adfærdsdesign og forfatter til flere bøger.
13. april 2018
Høj motivation er nødvendig for at sikre slagkraftige FM-funktioner, som kan lære af ledelsesprincipperne i militæret. Sådan lød nogle af budskaberne fra oberst, forfatter og foredragsholder Lars R. Møller, der nåede at runde både vingummibamser og minefelter.
12. april 2018
Inden foreningens ordinære generalforsamling, som fandt sted den 12. april, bød Trine Thorn fra Nordea Workplace Management os velkommen i Nordeas nye hovedkvarter.

12. april 2018
Støtte fra Boligfonden KUBEN gjorde det muligt for 15 unge FM’ere – både studerende og nye på arbejdsmarkedet – at deltage i DFM netværks årskonference i Helsingør. Her fortæller fem af dem om deres udbytte af konferencen med ros til især oberst Lars R. Møller og Morten Münster, der talte om motivation og adfærdsændring hos brugere.
12. april 2018
1 ... 30   

                     

                     

 

Annoncer