Faglig viden
tablet-menu
Faglig viden
mobile-menu

Søg artikler

Nyeste artikler

Hvis Facility Management skal bevæge sig fra at være vicevært over ejendomsadministrator til strategisk samarbejdspartner, skal FM tale direktionens sprog. Første skridt er at underbygge jeres argumenter med eksempler, der flugter med organisationens eksistensgrundlag, så I taler direkte til de handlekraftige beslutningstagere på direktionsgangen.
1. november 2017
Som FM-er besidder man et af de bredeste forretningsområder i organisationen. Det kræver en helhedstænkning, forretningsforståelse og evnen til at kende alle hjørner af organisationen. Derfor kan FM chefen have afgørende indflydelse på organisationens præstationsevne. Men hvordan ser organisationen på FM?
6. oktober 2017
At finde den rigtige balance mellem de opgaver, man selv varetager, og de opgaver, som man udliciterer, er en stadig vigtigere funktion for de FM ansvarlige. Derfor er det også en overordentlig interessant rapport, som VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd – netop har udgivet.
5. september 2017
Microsoft har samlet sin udviklingsorganisation fra Vedbæk og salgsorganisation Fra Hellerup i ét samlet bygningskompleks i Lyngby og har fundet nogle spændende løsninger med hensyn til indretningen og den måde arbejdet bliver organiseret på i det daglige.
31. august 2017
Microsoft har etableret et nyt dansk hovedkvarter med plads til 850 medarbejdere.
Bag placeringen og indretningen af de nye lokaler i et centralt bymiljø
ligger mange strategiske overvejelser og beslutninger.
1. august 2017
Facilities Management bliver strategisk indsatsområde i kommuner, regioner og staten
1. august 2017
Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune etablerede i 2015 en
fælles FM-enhed for hele forvaltningen. Det har været en lærerig rejse at gå fra
lokalt ansatte FM-medarbejdere til en stor tværgående enhed på omkring 500
medarbejdere. For at nærme sig målet har en del af turen måtte gå rundt om
Tivoli og den gamle haves helt særlige fokus på service og brugeroplevelser.
1. august 2017
FM update nr 3 2017 fordyber sig i en række af indlæggene som blev præsenteret på DFM netværks årskonference der blev afholdt på Hotel Marienlyst. Derudover er der også nogle spændende artikler om Shared Space, og Ejendomsservice på DTU
1. august 2017
1 ... 22   

                     

                     

 

Annoncer