Faglig viden
tablet-menu
Faglig viden
mobile-menu

Søg artikler

Søgning på forfatter: Susanne Balslev Nielsen
17 artikler

Sensor teknologi, bæredygtighed og "war for talent" er tre af de emner, der blev diskuteret op den netop afholdte europæriske FM konference. Der var over 300 deltagere fra 40 lande og vi viderebringer her et lille brudstykke af den igangværende europæriske debat om udfordringer og muligheder for FM.
6. september 2018
Sensorteknologi, bæredygtighed og ’war for talent’ er tre af de emner, der blev
diskuteret på den netop afholdte europæiske FM konference. Der var over 300
deltagere fra 40 lande og vi viderebringer her et lille brudstykke af den igangværende
europæiske debat om udfordringer og muligheder for FM.
1. august 2018
EN ANALYSE AF DEN BYGGETEKNISKE TILSTAND
AF REGION HOVEDSTADENS EJENDOMME
I denne tid tikker de sidste data ind fra Region Hovedstadens analyse af vedligeholdelsesstandarden
af regionens ejendomme. Rambøll står for analysen som skal
give Center for Ejendomme et godt grundlag for at prioritere vedligeholdsindsatsen
de kommende år.
8. december 2017
Mange FM’ere kender sikkert til, at det kan være svært at finde tid til fornyelse og
innovation i en travl hverdag. Et samarbejde med en studerende kan være en værdifuld
håndsrækning. Den studerende kan netop være den ekstra ressource, som
har tid og kompetencer til at vurdere om der er grundlag for at ændre praksi
1. august 2017
INDLÆG VED DFM NETVÆRKS NYTÅRSKUR DEN 12 JANUAR 2017:
Der er fantastisk meget viden fra forskning i FM, der betyder at du kan skyde genvej, hvis du kender til den. Det tager lang tid, hvis du i stedet skal erfare det hele selv.
4. juli 2017
Center for Ejendomme – eller i daglig tale blot ’CEJ’ – er det nye, men allerede velvoksne barn i regionen. Ca. 750 medarbejdere har siden 1. januar 2017 været en del af det center, som har til opgave at drive optimal drift og vedligehold af alle regionens bygninger.
4. juli 2017
De 98 danske kommuner er forskellige i størrelse, men står over for de samme udfordringer med hensyn til at eje, bygge, drifte, vedligeholde og udvikle faciliteter som skoler, daginstitutioner, administrationsbygninger og sportshaller. CFM og FOA har sammen gennemført en undersøgelse af 6 kommuners erfaringer med at etablere et nyt ejendomscenter og 65 kommuner har via en national spørgeundersøgelse suppleret med deres erfaringer med at etablere et ejendomscenter. Denne artikel bringer de væsentligste resultater til inspiration for dem der selv står overfor etablering af et ejendomscenter.
1. november 2016
Endnu er Big Data i FM et ubeskrevet blad inden for FM forskning, og derfor kan der være væsentlige forskningsresultater knyttet til selv de simpleste pilotprojekter. FM er ved at træde de første skridt i udnyttelse af Big Data teknologi til at optimere og forbedre FM, fordi Big Data kan give et bedre kendskab til f.eks. brugere og arbejdsprocesser. Mit budskab på DFM netværks Årskonference i år var derfor en opfordring til at invitere forskere med til at evaluere kommende eksperimenter, for på den måde at opbygge et solidt videns grundlag til gavn for det pågældende projekt og til gavn for FM branchens videre uddannelse og udvikling. For i dag er Big Data i FM et ubeskrevet blad inden for forskning.
1. maj 2016
1  2   

                     

                     

 

Annoncer