Faglig viden
tablet-menu
Faglig viden
mobile-menu

Søg artikler

Søgning på forfatter: Karina Lykkegaard
49 artikler

Digitalisering giver FM store udfordringer – og endnu større muligheder .... Det er i meget kort form budskabet i vores kommende hvidbog, som udkommer den 14. november i samarbejde med Realdania.

Digitaliserings udvalget, som står bag bogen, har udvalgt 6 eksperter, der giver deres bud på, hvordan man kan arbejde struktureret med digitaliseringen af FM. Og her får du en række highligths fra den kommende bog
8. oktober 2018
FM prisen Hvad er det egentlig for en størrelse?

Vi har dykket lidt i arkiverne og har støvet nogle af de tidligere vindere af prisen af - og du kan også læse lidt om den forandring prisen har gennemgået igennem de 16 år, den er blevet uddelt.
28. august 2018
Antropologi behøver ikke handle om indianere i Amazonas eller nomader i Sahara. Antropologi kan også være et redskab, når man skal ombygge eller indrette nye lokaler til politiet i Holstebro.

I 2009 var der på Årskonferencen et spændende indlæg der selv her snart 10 år efter stadig er relevant - om ikke andet kan man læse artiklen, tænke tilbage og se hvad der er sket fra dengang til nu.
4. juli 2018
Inden foreningens ordinære generalforsamling, som fandt sted den 12. april, bød Trine Thorn fra Nordea Workplace Management os velkommen i Nordeas nye hovedkvarter.

12. april 2018
1 ... 5   

                     

                     

 

Annoncer