Faglig viden
tablet-menu
Faglig viden
mobile-menu

Søg artikler

Søgning på forfatter: Jan Aagaard
79 artikler

Københavns Ejendomme og Indkøb har udviklet og indført en softwarerobot, som automatisk indtaster byggedata i FM-systemet. Den er udviklet til brug ved digital aflevering af byggeprojekter, men har vist sig at kunne anvendes til flere opgaver.
16. august 2019
FM har været under løbende forandring og udvikling gennem mere end 40 år. I de kommende år vil øget digitalisering og nye generationer på arbejdsmarkedet medføre nye, store forandringer i den måde, vi tænker og arbejder med FM på.
7. juni 2019
Når man som patient eller pårørende befinder sig på akuthospitalet i Viborg, kan man møde en lille halvtyk robot, der på egen hånd bevæger sig rundt på gangene, mens den tilsyneladende er travlt optaget. Ved nærmere eftersyn vil man opdage, at den lidt over en meter høje robot har travlt med at vaske gulv på gange og andre fællesarealer på hospitalet.

På akuthospitalet i Viborg er man i fuld gang med at indføre robotter, som effektivt og sikkert kan varetage en række opgaver på serviceområdet. Derved sparer regionen personaleressourcer og opnår samtidig et bedre arbejdsmiljø.
14. marts 2019
Det skal være let, sjovt og belønnende at gå på arbejde. For så fungerer vores hjerne bedst. FM’erne kan som Space Managere være med til at skabe optimale rammer for hjernen. Mød Laust Lauridsen, der på sin workshop på årskonferencen omsætter den nyeste hjerneforskning til praktiske øvelser for nysgerrige FM’ere.
13. marts 2019
1 ... 8   

                     

                     

 

Annoncer