Faglig viden
tablet-menu
Faglig viden
mobile-menu

Søg artikler

Søgning på forfatter: Jan Aagaard
77 artikler

Når man som patient eller pårørende befinder sig på akuthospitalet i Viborg, kan man møde en lille halvtyk robot, der på egen hånd bevæger sig rundt på gangene, mens den tilsyneladende er travlt optaget. Ved nærmere eftersyn vil man opdage, at den lidt over en meter høje robot har travlt med at vaske gulv på gange og andre fællesarealer på hospitalet.

På akuthospitalet i Viborg er man i fuld gang med at indføre robotter, som effektivt og sikkert kan varetage en række opgaver på serviceområdet. Derved sparer regionen personaleressourcer og opnår samtidig et bedre arbejdsmiljø.
14. marts 2019
Det skal være let, sjovt og belønnende at gå på arbejde. For så fungerer vores hjerne bedst. FM’erne kan som Space Managere være med til at skabe optimale rammer for hjernen. Mød Laust Lauridsen, der på sin workshop på årskonferencen omsætter den nyeste hjerneforskning til praktiske øvelser for nysgerrige FM’ere.
13. marts 2019
Data fra energimærker har en stor værdi og kan bruges til at optimere beslutningsgrundlaget for energiforbedringer. Ny platform gør dataene nemt tilgængelige og brugbare for bygningsejere.
10. januar 2019
Ifølge den nye hvidbog er digitalisering en udfordring for FM, fordi opgaveportefølje inden for FM er meget bred, og det derfor kan være svært at rumme det hele på én samlet digital platform. Det kan også være en udfordring, at digitalisering kræver standardiserede arbejdsprocesser, der kan overføres til det digitale univers.
3. december 2018
1 ... 8   

                     

                     

 

Annoncer