Faglig viden
tablet-menu
Faglig viden
mobile-menu

Søg artikler

Nyeste artikler

Ulrik Mathiesen har valgt at holde et halvt års ekstra barselsorlov med sin yngste søn. Til daglig har han ansvaret for bygningsvedligehold i Tivoli, så den forlængede barsel kræver god planlægning og overdragelse af opgaver.
14. juli 2020
Kontrakter er mere end jura – kontrakter er samarbejde. Sådan opfattes de i hvert fald af DR, som har kontrakter med både ISS og Coor.
14. juli 2020
Covid-19 har åbnet vores øjne for nye og moderne måder at interagere med hinanden på. Faglig viden leveres i nye indpakninger, og vi har oplevet, at vi sagtens kan netværke virtuelt. Vi har fået flere værktøjer i vores digitale værktøjskasse. Det er fantastisk.

Derfor griber Dansk Facilities Management de nye muligheder og udbyder årskonferencen 2020 virtuelt i stedet for det velkendte fysiske møde.
7. juli 2020
Trods myndigheder, virksomheder og fagorganisationers fokus på at få Danmark godt igennem COVID-19, – så hersker usikkerheden omkring fremtiden for rigtig mange. Allerede nu er flere blevet ledige og den tendens vil formentlig stige henover en periode før der sker en normalisering/omstilling. I denne artikel får du mine bedste råd omkring jobsøgning.
30. april 2020
invitation Pekive workshop 2
28. april 2020
Since the spread of the COVID-19 and the strict lockdown measures adopted by countries all over the world, the requirements for facility managers in Denmark and abroad have changed. While many (especially knowledge workers) continue working from home, facility managers play a key role as they prepare for when society will be opened again.
23. april 2020
På en uge er 100-vis af danske ledere blevet distanceledere. Hvor hverdagen før var sammen med ens medarbejdere og der var mulighed for at ses ansigt til ansigt under møder eller mere uformelt ved kaffemaskinen, så er der nu kommet en distance mellem alle.
23. marts 2020
   1  2 ... 66   

                     

                     

 

Annoncer